ANĐELU MUČE DUHOVI PROŠLOSTI: Sve vreme ima LOŠ PREDOSEĆAJ, u panici Gastozu saopštila zašto NE SME da se OPUŠTA SA NJIM!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 04.10.2024 | 04:00


Još vuče traume iz prethodne sezone.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANĐELU MUČE DUHOVI PROŠLOSTI: Sve vreme ima LOŠ PREDOSEĆAJ, u panici Gastozu saopštila zašto NE SME da se OPUŠTA SA NJIM!

Da Anđela Đuričić vuče traume iz prošlog ljubavnog odnosa koji je u "Eliti 7" imala sa Zvezdanom Slavnićem, govori i to što se u ovoj sezoni popularnog rijalitija teško opušta čak i pred romantičnim izlivima koje prema njoj ima Nenad Marinković Gastoz

Štaviše, ona i dalje zazire od stvari koje su na nju očito ostavile posledice, jer je tokom veze sa bivšim zadrugarom imala situacije za koje se, dok je bila sa njim, pravila da je ne remete.

Foto: Printskrin TV Pink

Anđela Đuričić priznala Gastozu da ima loš predosećaj

Tako je ostala upamćena po različitim, uglavnom skandaloznim, klipovima o kojima se danima raspredalo u Beloj kući, ali i na društvenim mrežama, na kojima je i dalje razvlače.

Ona u "Eliti 8" uporno pokušava da povrati sliku smerne devojke kakvu je imala pre "Zadruge 6" u kojoj je načisto posrnula i od miljenice nacije postala jedna od najomraženijih zadrugarki zbog statusa ljubavnice.

Ipak, kako je Gastoz sve vreme obasipa pažnjom i uliva joj poverenje ona je konačno priznala da je spremna da uplovi u vezu sa njim. 

Međutim, nakon emisije "Pitanja gledalaca" Anđela je razgovorala sa Gastozom u dvorištu, gde se malo više otvorila nego inače i priznala mu da ima neki loš predosećaj.

 

Foto: Printskrin TV Pink

Uprkos svemu, Gastoz polako uspeva da opusti Anđelu Đuričić

Naime, ona je pokušala da objasni kako stalno strepi da će nešto ružno da se desi jer im previše dobro ide.

- Biće neki skandal, ne može ovo ovako fino da prođe - rekla je Anđela.

- To sam ja pričao i sad i ti to tripuješ - dodao je Gastoz, koji je sam odbacio ovo sujeverje koje je i njemu na momente prolazilo kroz glavu.

Anđela je, inače, sve vreme "bacala fore" na Gastozov račun, što je njemu bilo posebno milo, pa nije skidao osmeh sa lica, jer je na osnovu toga zaključio da se ona sve više opušta i naglasio je da mu je veoma drago zbog toga.

BONUS VIDEO: