"Ona kad se napije ili povuče crtu sutra se ne seća ničega": Asmin RAZVEZAO JEZIK, pa izneo nove GADOSTI koje drugi još nisu videli od nje!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.10.2024 | 23:15


Dočekao i on da likuje zbog Ahmićkine sramote u "Eliti 8".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"Ona kad se napije ili povuče crtu sutra se ne seća ničega": Asmin RAZVEZAO JEZIK, pa izneo nove GADOSTI koje drugi još nisu videli od nje!

Nakon što je Aneli Ahmić već dva dana na stubu srama zbog zadatka prilikom kog se zaigrala sa Urošem Rajačićem, svojih pet minuta da je oplete je dočekao i njen bivši partner Asmin Durdžič koji je prvi tvrdio da je ona takva kakvom je sada većina smatra.

Pojedini joj i spočitavaju da je svojim poslednjim činom dokazala da je Alibaba bio u pravu za sve što je tokom prethodne sezone pričao o njoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić tvrdi da je on video Aneli Ahmić u najgorem izdanju

On se sada oglasio i izneo svoj sud o njenoj trenutnoj situaciji.

- Mene i Staniju su najstrašnije razapinjali zbog ljubavi. Ja nisam imao pravo da zavolim drugu ženu, a otišao sam od dotične baš zbog stvari koje je radila u utorak na žurki, a bebu ostavljala kod tetke ili mene. A svi ti koji su Staniju i mene najstrašnije pljuvali danas podržavaju Sofiju i Terzu, toliko o Mićinom katakteru i kodeksu! A ponašanje dotične, sama je pokazala da ništa lagao nisam dok sam iznosio stvari sa dokazima, mogu samo reći da to nije ništa šta je meni sve radila - rekao je on za Pink.rs, pa dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić se sa Urošem Rajačićem obrukala za sve pare

Šta da vam kažem više što već nisam rekao? Imati ženu koja ode na after i da je nema tri dana, šta bi vi na mom mestu ili šta bi svaki muškarac uradio na mom mestu? Ona kad se napije ili povuče crtu sutra se ne seća ničega, a meni je odlazila po tri dana da je nema. Ko zna s kim se vucarala i šta je radila... Hteo sam zbog deteta od nje napraviti ženu, majku, ali je nemoguće. Ovo je sve ništa šta sam ja proživeo s njom, ovo je tek mali deo što pokaže malo kad popije, pa ide od jednog do drugog, igra, nabija se na onu stvar, liže lika i to radi majka malog deteta? Fuj, ponašanje, nimalo žena, nimalo dama nego dno.

BONUS VIDEO: