TERZINA LJUBAVNICA VEĆ DIVLJA! Sofija mu dala ULTIMATUM, zbog OVOGA neće videti BEBU!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 09:45


Bora Terzić dobio opomenu od ljubavnice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TERZINA LJUBAVNICA VEĆ DIVLJA! Sofija mu dala ULTIMATUM, zbog OVOGA neće videti BEBU!

Prošle noći, u rijalitiju "Elita 8", emisija "Gledanje snimaka" donela je nove tenzije među učesnicima. Voditeljka Ivana Šopić najavila je veče ispunjeno ogovaranjima, spletkama i podvalama, koje su učesnici do sada propustili da vide.

Sofija Janićijević je izazvala polemiku svojim izjavama, tvrdeći da će uvek zaustaviti osobu koja pokušava da je ljubomoriše. Ova izjava je izazvala žustre reakcije među ostalim učesnicima, posebno Borom, koji je jasno izneo svoje neslaganje sa Sofijinim stavom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza Elita 8

 

- Ja sam mu rekla da nema potrebe da ljubomoriše na mene i da neću to dozvoliti tako da ću ga uvek zaustaviti na ovaj način - rekla je Sofija.

Bora Terzić je bio vrlo iskren u emisiji, ali ono što mnogi smatraju u Beloj kući, jeste da mu Milica Veličković zbog ovog postupka neće dati da viđa bebu kada se bude porodila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza Elita 8 Sofija Janićijević

 

- Kakav crni Gruja da ide sa njom ispod trema da priča o Mimi, ja sam rekao da neću to dozvoliti. Sa mnom je a da ide sa nekim drugim da priča. Rekla je i ona da joj to smeta ali ne može neke stvari da radi, ne želim da dolazim u situaciju da radim tako neke stvari. Ja ovde ne verujem 90 posto kuće i da ja dopustim da je neko grli i da joj priča - govori Bora. 

- Meni se Gruja nije obratio uopšte na taj način, niti me je muvao. Ja osećam da bi on bio sa mnom ali me tad nije gledao na taj način - rekla je Sofija.

BONUS VIDEO: