ANA RADULOVIĆ OTKRILA DETALJE O BOLESTI SA KOJOM SE BORILA: Slike voditeljke ugledale svetlost dana, svi su u ŠOKU šta joj se desilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 09:15


Ana Radulović otvorila dušu o teškom periodu.

Foto: ST/Nemanja Pančić
ANA RADULOVIĆ OTKRILA DETALJE O BOLESTI SA KOJOM SE BORILA: Slike voditeljke ugledale svetlost dana, svi su u ŠOKU šta joj se desilo!

Voditeljka rijaliti programa "Elita", Ana Radulović, nedavno je izazvala zabrinutost među gledaocima svojim otvorenim priznanjem o zdravstvenom problemu koji već četiri nedelje utiče na njen život. Ana je istakla da se bori sa facijalisom, stanjem koje uzrokuje ukočenost i nemogućnost pokretanja dela lica. Ova otvorenost i iskrenost voditeljke izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala talas podrške.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Radulović slike

 

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis. Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu - navela je voditeljka.


Facijalis, kako je Ana navela, predstavlja privremeno stanje koje je posledica oštećenja facijalnog nerva. Ovo stanje najčešće nastaje usled virusne infekcije u situacijama kada je imunitet organizma oslabljen. Iako se najčešće javlja kao privremena pojava, u retkim slučajevima može biti simptom ozbiljnijih bolesti poput tumora mozga, moždanog udara, Lajmske bolesti ili multiple skleroze. POGLEDAJ GALERIJU


Anina hrabrost i otvorenost o svom zdravstvenom stanju izazvali su talas podrške među gledaocima, ali i javnim ličnostima. Ona je istakla da je pod terapijom i da prima određene injekcije kako bi se što pre vratila normalnom životu i poslu. Ova otvorenost voditeljke ohrabrila je mnoge koji se suočavaju sa sličnim izazovima da potraže pomoć i podršku.

BONUS VIDEO: