PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRETILA Aniti pre RASKIDA, otkrivena MRAČNA ISTINA o Rankoviću!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 11:45


Anita Stanojlović nije mogla da pređe preko ovoga!

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show
PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRETILA Aniti pre RASKIDA, otkrivena MRAČNA ISTINA o Rankoviću!

Bivši rijaliti učesnik Anđelo Ranković ostavio je Anitu Stanojlović, a sada polako isplivavaju razlozi ovog ljubavnog brodoloma. Zapravo, upućeni tvrde da je prelomio to što je njegova porodica nije prihvatila, baš kao ni svaku prethodnu.

I kada su se njih dvoje u javnosti predstavljali kao idealan par koji nema nijedan problem u vezi, svi su se pitali kako je Rankovićeva porodica reagovala na potencijalnu snajku, ali ni Anđelo, ni Anita nikada nisu prokomentarisali tu temu i vešto su izbegavali sva pitanja vezana za njegove porodične odnose. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović I Anđelo Ranković raskid

 

Međutim, izvor blizak Aniti tvrdi da je Anđelo tačku na njihov odnos stavio kada su ona i njegova majka ušle u sukob. 

- Aniti je bilo čudno zašto je Anđelo ne upozna sa majkom i ujakom kad ih toliko voli i vezan je za njih. Bilo je nakko logično da se bar jednom okupi ljude koji mu toliko znače, aliu i on njima tim više što su ona i Anđelo planirali zajedničku budućnost. Anđelo joj je svašta obećavao, a ispalo je da mu je teško da je upozna sa najbližima. Ona je svaki put na pitanja novinara vešto izbegavala odgovor o njegovoj porodici, a govorila je kako nisu deo javnog sveta da bi pričala o njima, a zapravo je baš volelo što je krije od njih. Ništa joj nije bilo jasno. Čula je ona razne stvari u vezi sa njegovom porodicom i to je poečo da je plaši. Umesto da o tome otvoreno razgovaraju, Anđelo i ona su počeli da se svađaju, on je besneo jer su mu očito ruke bile vezane, a njegova mama se naljutila što joj Anita sina dovodi do nervnog sloma. 

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović I Anđelo Ranković raskid

 

- Kako sam čuo samo joj je poručila: ,,Skloni se od Anđela", zapretila joj je bukvalno. Mislim da on Anitu hteo ili ne, mo0rao da ostavi Anđelo igra kako njegova porodica svira i to je to - kaže za Svet izvor dobro upoznat. 

BONUS VIDEO: