ISTINA O NOVOM DEČKU ANE RADULOVIĆ I TRUDNOĆI! Obelodanjena VELIKA TAJNA o voditeljkinom životu, a OVO je pobednik Elite 8! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 14:45


Numerološkinja Ivka za Republiku otkriva istinu o razvodu voditeljke Ane Radulović, ali je rasvetlila i tajne ,,Elite8"!

Foto: ST/Vladimir Lukić
ISTINA O NOVOM DEČKU ANE RADULOVIĆ I TRUDNOĆI! Obelodanjena VELIKA TAJNA o voditeljkinom životu, a OVO je pobednik Elite 8! (VIDEO)

Rijaliti ,,Elita 8" startovao je burnim dešavanjima, što je izazvalo veliku polemiku u javnosti. Međutim, skandal koji je nedavno odjeknuo kao bomba je svakako razvod voditeljke Ane Radulović od supruga Mirčeta Radulovića

Kako bismo proverili šta se zapravo dešava i šta nam brojevi govore, odlučili smo da porazgovaramo sa numerološkinjom Ivko, koja je za Republiku otkrila sve o trenutno aktuelnim dešavanjima. 

Anu Radulović čeka novi dečko i drugo dete!

- Ja sam njoj analizu radila i rekla tada da će biti u ovo neko vreme da će biti kriza u braku, ja sam rekla da se kriza ili prebrodi ili ne i da će biti na prekretnici, da ne otkrivam sve, ali mi je rekla da bi volela još jedno dete, ali ja sam joj rekla da je razvod neminovan. Što se tiče pomirenja, nema, on jako pati za njom. To je revolt što je obrisao slike... Po njegovom numerološkom broju se vidi da njegova jedna 4 vlada u emotivnom smislu, baš pati. Ani treba sloboda, šta se dešavalo u četiri zida, to ne možemo da vidimo, ali njoj treba sloboda i bez da se uvredi, ali malo su je pojeli mediji, ona je samosvesna, ima jednu 1 i svesna je i zna da je to tako, ali je ona tako krenula i to je to - priča Ivka i nastavlja:

POGLEDAJ GALERIJU

- Njoj stoji još uspeha i napraviće uspeh. Ona je prezgodnam, kao Barbi, lepa, zgodna, edukovana, dobra je riba. U principu, rekla sam, april ili maj sledeće godine ide iznad u poslu. Znam da i tebe zanima i sve, nove ljubavi i trudnoća. Vidi, njoj stoji jedno dete, nisam radila uporedno sa tadašnjim partnerom, u principu drugo dete joj stoji 2026. godine i definitivno stoji nova ljubav. Brak ne, može da bude vanbračna zajednica, svemirska ljubav, ali brak ne. Muškarac je naše vere, ali sa drugog podneblja, rođen je u Švajcarskoj, Nemačkoj. On je u biznisu, njoj sam tada rekla da će biti crn i markantan i da će biti u uniformi, njoj leži sportista, ona nije neko ko voli da dominira, voli zagrljaj, da se osloni na muškarca, za njenog bivšeg sam čula lepe stvari, iz kulturne porodice, ali njoj je postalo dosadno, skidam kapu, svaka čast, ali njoj treba nešto drugo, nešto malo jače, ona je bila jača nad njim... Ona je sada zadovboljna, ali to gde je sada zadovoljna, to nije taj muškarac, nego prosto možda je zadovoljna sama sa sobom i da se samo zaljubiška, sloboda joj je falila, ta jedan momenat jačeg muškarca i to je cela filozofija. 

Terza će moliti Milicu na kolenima, Sofija će ga šutnuti

- Sve ono što je ustao i izgovorio, najlakše je prebaciti, sve je slagao što je rekao, on je u mnogim šesticama, laž je laž, ali u principu hteo je da ga upakuje, ako on kaže da je on već kakva devojka, afterka zašto si s njom pravio dete, zašto si je verio, nešto je smrljao. Mogu da mi zamere, ne tiče me se, ti znaš vrlo dobro kakva sam ja. On je jako neinteligentan momak, ne zna da govori, da se ponaša. Njemu se Sofija jeste svidela, ona evidentno igra igru, bilo koji momak da je unutra, zakačila bi se, htela je Stefana, ali on je zauzet, ali ni to nije tako dobra priča, ona se zakačila za ovo jer je to bomba, kao što vidimo. Ona jeste ušla sa tom namerom. Ona je za mene veliko razočarenje! Ako ti znaš da on ima verenicu, trudnu kod kuće, ti ne smeš da ga pogledaš! - priča Ivka i dodaje:

Foto: ATA Images

Milica Veličković, Borislav Bora Terzić, Sofija Janićijević

 

- Da je dobra priča jeste, za rijaliti, ali sami su to uradili. On je bezobraznik, Milica je rekla da je monstrum, ja sam rekla i prošle sezone da bih volela da ona pobedi. Nije mi žao Milice, zato što je hrabra, borbena, snalažljiva, mnogi govore da je ovo dogovor, to je tek monstruozno, on se jeste dogovorio, ali sam sa sobom. Sofija se njemu jeste svidela, ali on se dogovorio sam sa sobom, on je prva tema i to je okej, ali takav je to fijasko i takav će fijasko doživeti. Ona će ga na prvu loptu sa drugim frajerom otići. Sofija nije tip numerološki da istrpi taj pritisak. Tako gde si pod kamerama, to ne može, nije taj tip. Sve pare će mu potrošiti i treba, čeka dete, treba sve da iskoristi. On ima te neke trojčice, polje finansija, patnja za parama, što je to tako, on je verovao u sebe da to neće da se dogodi, ali se zavozao. Vidim da će on nju na kolenima moliti da mu oprostiti. 

Miona će zatrudneti u tajnosti sa Ša

- Moje su proročanstva bila da će pobeći, ali znaš kako, ona je jako koristoljubiva, priznajem rekla sam da će pobeći od njega, zapravo, ona hoće da uspe u svojoj ambiciji, onda je ona ostala zbog lagodnog i lepog života. Ona se meni ne dopada, i dalje ostajem pri svome da neće ostati zajedno. Trudnoća može da se desi, ali to je u devetom polju, znači tajno, pa će se desiti iznenada, ili vantelesnom, ali ne zbog nje, već zbog njega. Veridba da, ali brak ne! Ona njega voza, ona njega ne voli, to se vidi, a on je prema njoj dobar, ugađa joj, to kao kola, ludilo, pesma, pun gas, pa se ona oseća bitno, ona sa Stanislavom nije bila bitna! 

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Anđela Đuričić smrtno voli Zvezdana Slavnića

- Ona bi sa Gastozom ušla u vezu sada, ali čeka da uđe Zvezdan, da bi se smuvala, čeka bivšu ljubav, da sedmica uđe u devetku, da bi mu osvetila. Anđela smrtno voli Zvezdana. 

Ko je pobednike Elite 8?

- Sledeća godina je u broju devet, mušakrac, čist, jedino ako neka ozbiljna žena sa ozbiljnom muškom energijom. Tako da je tu Gastoz jak, nešto ću ti sada reći. Anelina energija i broj mogu da mu pariraju, ona ka njemu ima to, ali njemu treba Anđela, on je esteta, ali energetski Aneli i strastveno i tu će biti još svašta. Aneli je totalni promašaj! 

BONUS VIDEO: