MILJANA SLAGALA NACIJU, DETE NIJE ZOLINO: Otkriveno ko je OTAC, Čolić saznao za GORKU ISTINU sa kime je Kulićeva imala ODNOSE!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 16:45


Lazar Čolić Zola u neverici!

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink
MILJANA SLAGALA NACIJU, DETE NIJE ZOLINO: Otkriveno ko je OTAC, Čolić saznao za GORKU ISTINU sa kime je Kulićeva imala ODNOSE!

Lazar Čolić Zola nedavno je saznao da će postati otac, budući da je Miljana Kulić trudna sa njegovim detetom. Međutim, situacija je izmakla kontroli i taman kad su svi pomislili da će Zola ući u ,,Elitu 8" i pružiti podršku Miljani tokom trudnoće, on je odlučio da joj okrene leđa, ali kako ističe njenom krivicom. 

Zola je istakao i da sumnja da je on otac deteta, te podgrejao spekulacije da je zapravo Ivan Marinković taj kome bi Miljana rodila drugo dete. 

Foto: Ata images, Republika

Miljana Kulić, Marija Kulić, Lazar Čolić Zola

 

- Razne teorije se pojavljuju, svašta se nešto priča vezano za tu trudnoću. Znam da ti ništa nije jasno, ali sve mi sad postaje sumnjivo. Miljana i Ivan Marinković se toliko brane međusobno, celo leto su njih dvoje proveli zajedno. Priča kako je sa mnom provela celo leto, a ustvari bila je sa njim, a sa mnom dva dana. I njena majka zna da je sa mnom bila samo dva dana. Postoje tu i neke stvari koje su mi mnogo veća enigma, ali polako nisam se oglašavao, biće vremena da pričam o svemu tome - priča Zola i nastavlja o teoriji da dete nije njegovo:

Foto: ATA Images

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Elita 8

 

- Naravnod a postoji sumnja, nakon svega što je rečeno, nakon svega što se desilo i što je izgovoreno, jako sam zatečen. Ona govori kako smo se mi čuli da  sam joj ja rekao da je najbolje da se ona očisti i da nisam spremna za dete, to su totalne gluposti i laži. Čuli smo se pre toga kada je ona izašla nešto privatno i ja ništa nisam rekao od tih stvari. Priča je skroz izmenjena. Ona me sad pominje u negativnom kontektsu, a pre toga sve pozitivno, a u međuvremenu se ništa nije desilo, nisi sam išta rekao. Ja ti iskreno pričam, shodno svim dešavanjima, koja su bila letos i svemu što se trenutno dešava, mnogo ima kontradiktornosti i stvari ko se ne poklapaju. Ne želium da dajem nikome na značaju ili da ispadne da me neko dotiče - tvrdi Zola za Svet.

BONUS VIDEO: