ŠOKANTNO! Miona i Ša će KRITI TRUDNOĆU, otkriveni svi detalji VEŠTAČKE OPLODNJE nakon Elite 8? (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 15:45


Ivka numerolog otkriva mogućnost tajne trudnoće Mione Jovanović sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: ST/Vladimir Lukić
ŠOKANTNO! Miona i Ša će KRITI TRUDNOĆU, otkriveni svi detalji VEŠTAČKE OPLODNJE nakon Elite 8? (VIDEO)

Poznati numerolog Ivka u intervju za Republiku otkrila je zanimljive numerološke aspekte vezane za potencijalnu trudnoću Mione Jovanović. Prema njenim tumačenjima, postoji mogućnost da Miona zatrudni, ali je istakla da će to možda biti u tajnosti ili putem vantelesne oplodnje sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 8 Zadruga

 

Ivka je istakla da je analizirajući numerološke aspekte Mione Jovanović došla do zaključka da postoji velika verovatnoća da će ona postati majka. Prema njenim rečima, brojevi ukazuju na plodnost i potencijal za trudnoću, ali isto tako nagoveštavaju da bi ova trudnoća mogla da se dogodi u tajnosti ili uz pomoć vantelesne oplodnje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 8 Zadruga Miona Jovanović

 

- Moje su proročanstva bila da će pobeći, ali znaš kako, ona je jako koristoljubiva, priznajem rekla sam da će pobeći od njega, zapravo, ona hoće da uspe u svojoj ambiciji, onda je ona ostala zbog lagodnog i lepog života. Ona se meni ne dopada, i dalje ostajem pri svome da neće ostati zajedno. Trudnoća može da se desi, ali to je u devetom polju, znači tajno, pa će se desiti iznenada, ili vantelesnom, ali ne zbog nje, već zbog njega. Veridba da, ali brak ne! Ona njega voza, ona njega ne voli, to se vidi, a on je prema njoj dobar, ugađa joj, to kao kola, ludilo, pesma, pun gas, pa se ona oseća bitno, ona sa Stanislavom nije bila bitna - priča Ivka za Republiku. 

 

BONUS VIDEO: