SKANDAL! Novi dokazi o POMIRENJU Maje i Cara, stigla direktna poruka iz Crikvenice!


IZVOR: Republika/M. P. - 04.10.2024 | 15:10


Bivši zadrugari se oglasili nakon spekulacija!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages
SKANDAL! Novi dokazi o POMIRENJU Maje i Cara, stigla direktna poruka iz Crikvenice!

Ponovo su se pokrenule glasine da su se bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car pomirili. Nakon ovih spekulacija, Car se hitno oglasio za domaće medije i izdao ironično saopštenje.

- Pozdrav... Pomirili smo se i živimo u kućici od čokolade ona, Taki, Leo i ja. Baš nam je lepo, dođite da snimite reportažu ako imate vremena, al' bolje sutra, Taki je malo nervozan danas, evo zapalio je tompus, jer nam Maja pravi haos, a inače je baš idila... To vam je to ta sada javljam se za nadalje - poručio je Car za "Pink.rs".

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Maja i Car se oglasili nakon glasina

Međutim, kako dalje prenose, Maja i Car su u isto vreme poslali istu poruku.

- Niti je čujem, niti je vidim…Svakom sve najbolje, ali od mene podalje - napisao je Car, dok je Marinkovićeva napisala:

- Niti ga čujem, niti ga vidim... Svakom sve najbolje, ali od mene podalje - napisala je Maja, što je sve navelo da pomisle da ipak jesu zajedno.

Foto: printscreen/RED TV

Krofak je nedavno govorio o Maji

Inače, nedavno je Stanislav Krofak raskinuo vezu sa Majom, o čemu je govorio u emisiji "Pitam za druga". 

- Završili smo, nemam ništa loše reći za nju. Ne čujemo se, niti se viđamo. Bile su trzavice i napolju, videli smo da nismo jedno za drugo. Neke stvari nisu njoj odgovarale, neke meni i razišli smo se mirnim putem. Ljubomorisala mi je, ali to je bio sitan razlog. Nisam joj nudio da živi u Hrvatskoj, jer sam se opekao u prethodnoj vezi. Uvek razmišljam da udovoljim toj osobi, jer nema ni mamu, tatu ni nikog. Zbog toga mi ispašta posao i sve - rekao je on.

BONUS VIDEO: