POJAVILA SE MISTERIOZNA PORUKA FILIPA CARA! Sve se SAZNALO nakon saopštenja da se POMIRIO sa Majom! ŠOK! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 04.10.2024 | 17:15


Svi se pitaju šta se dešava!

Foto: ATA Images
POJAVILA SE MISTERIOZNA PORUKA FILIPA CARA! Sve se SAZNALO nakon saopštenja da se POMIRIO sa Majom! ŠOK! (FOTO)

Glasine o pomirenju bivših zadrugara Maje Marinković i Filipa Cara ponovo su se pojavile, a Filip je na ironičan način odgovorio domaćim medijima. U svom saopštenju, šaljivo je rekao da su se pomirili i da sada žive zajedno sa Majinim ocem Takijem i njihovim psom Leom u "kućici od čokolade", pozvavši novinare da naprave reportažu, ali tek sutra, jer je Marinković trenutno nervozan.

Foto: YouTube//Printscreen

Filip Car i Maja Marinković se pomirili?!

U međuvremenu, i Maja i Filip su u isto vreme podelili poruke na društvenim mrežama koje su bile gotovo identične. Filip je napisao: "Niti je čujem, niti je vidim… Svakom sve najbolje, ali od mene podalje", dok je Maja objavila istu poruku, što je dodatno podstaklo spekulacije da su možda ipak zajedno.

Povodom njihovog pomirenja Car se ponovo oglasio, ovog puta u komentarima ispod objava koje su prenele da su navodno ponovo zajedno. Kako se može zaključiti, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" ponovo je pokušao da demantuje glasine, od kojih "ne može da živi".

Foto: printscreen/instagram

Filip Car se oglasio nakon navoda da se pomirio sa Majom Marinković

- Malo mi je bolesnih baba i đedova fanatika na leđima, pa im dajte malo gasa sa ovakvim naslovima - napisao je Filip u jednom od komentara na društvenoj mreži Instagram.

Pozdrav... Pomirili smo se i živimo u kućici od čokolade ona, Taki, Leo i ja. Baš nam je lepo, dođite da snimite reportažu ako imate vremena, al' bolje sutra, Taki je malo nervozan danas, evo zapalio je tompus, jer nam Maja pravi haos, a inače je baš idila... To vam je to ta sada javljam se za nadalje - poručio je Car, preneo je danas Pinkov portal.

Foto: Instagram.com

Car demantovao navode da se pomirio sa Majom

BONUS VIDEO: