45.000 ĆE MORATI ODMAH DA ISPLATI! Sud doneo odluku o slučaju Kulića - OTKRIVENI DETALJI O KOJIMA BRUJI REGION!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 04.10.2024 | 18:45


Drama dobila sudski epilog!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images, Printscreen/Youtube, Shutterstock
45.000 ĆE MORATI ODMAH DA ISPLATI! Sud doneo odluku o slučaju Kulića - OTKRIVENI DETALJI O KOJIMA BRUJI REGION!

Bivši zadrugari Marija Kulić i Marko Đedović imali su žestok sukob koji nam je predočen javno, ali i na društvenim mrežama, konkretno na Instagramu, gde su se međusobno napadali kroz storije. Njihovo prepucavanje je privuklo pažnju mnogih koji su očekivali da će se pojaviti u "Eliti 8", ali to se nije dogodilo do sada. Ipak, Đedović je otkrio kada planira da uđe u rijaliti, što je dodatno rasplamsalo strasti.

Foto: ST/Nebojša Mandić, E-stock

Marko i Marija Kulić

Marija se u jednom od svojih storija obratila Marku s brojnim uvredama, govoreći o njegovim lošim navikama i pokušavajući da ga ponizi. "Šta je duvadžijo, ti se biješ sam, pa upadaš u depresiju od lepog života? Da li su ti dobro sredili surlu, bolje dišeš?" bila je samo jedna od provokacija. Njene reči sugerišu da je Marko pod stresom i da se suočava s problemima koje ne može da reši.

Marko nije ostao dužan i odgovorio je sarkastično, nazvavši Mariju "pačavrom" i pozivajući je da prestane s glupostima na društvenim mrežama. U svom odgovoru, Đedović je naglasio da se ne može lagati o njegovim navikama i da su "izvori" informacija koje Marija koristi lažni. Njegov ton je bio provokativan, naglašavajući da će razjasniti sve nesporazume kada se ponovo sretnu.

Foto: printscreen/ instagram.com/ marko_djedovic_

Status Marka Đedovića

U međuvremenu, čitava situacija dobila je pravni epilog. Marko je putem svog profila obavestio javnost da je sud presudio u korist porodice Kulić, naloživši mu da plati 350 evra kao odštetu za uvrede koje je izneo. Međutim, Kulići su smatrali da je ta suma nedovoljna, tražeći dodatno obeštećenje. 

- Sud je doneo odluku da treba da platim čast porodice Kulić koju sam uvredio i to potvrdio pravosnažnom presudom. Žalili su se da im je malo 350 evra za njihovu čast, ali je država Srbija u ime naroda rekla da ne vredi više, sa zateznom kamatom 45.000 dinara. Ali, postoji problem, nema se ni za račun, pa ih molim da otvore, jer ne planiram da zaobilazim državu i sudove plaćajući na Anin račun, jer su mi to poslali preko advokata, imaju blokade računa - napisao je voditelj u pomenutoj objavi.

BONUS VIDEO: