U FARMU 8 STIGLA DVA NOVA ČLANA! Napravljeno VANREDNO useljenje, učesnici POSKAKALI od šoka! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 04.10.2024 | 20:15


Veliko iznenađenje za farmere!

Foto: Printscreen/Narodna
U FARMU 8 STIGLA DVA NOVA ČLANA! Napravljeno VANREDNO useljenje, učesnici POSKAKALI od šoka! (FOTO)

Učesnici rijaliti programa "Farma 8" su doživeli pravo iznenađenje kada je Proka najavio specijalno iznenađenje za njih. Gazda Kristijan Golubović je prvi preuzeo odgovornost, spreman da sačeka šta je to što ih čeka. Proka je pozvao učesnike da izađu napolje, što ih je ostavilo u šoku.

Na imanje je uvedena krava Ruža i njeno tele, što je predstavljalo novo i neočekivano opterećenje za sve učesnike. Proka im je dao osnovna uputstva o brizi za njih, prepuštajući svu brigu takmičarima. Kristijan je preuzeo odgovornost za smirivanje i smeštaj krave u štalu, dok je Proka bio brizan prema životinji, naglašavajući važnost adaptacije i udobnosti za Ružu i njeno tele.

- Imam malo iznenađenje i obavezu. Stanite sa strane, da čujem sem Nikole i Kristijana ko zna da muze - upitao je Proka.

Foto: printscreen/Narodna TV

Krave stigle na Farmu 8

- Životinja je uznemirena, treba da se adaptira. Ovo je gospođa Ruža, a ovom mališanu ćete dobiti zadatak kakvo ćete ime da mu date - obavestio ih je Proka.

- Kristijane, znaš li kojim očima nas vidi krava - upitao ga je Proka.

- Ona je daltonista i vidi nas ogromne - rekao je Kristijan, pa se uputio da smesti kravu u štalu.

Foto: printscreen/Narodna TV

Krave stigle na Farmu 8

- Sanduče za zob, za hranu da se skuje da može da se daje hrana. Dobro prokujte, čim ja odem to je vaš zadatak - natedio je Proka Kristijanu i Bobanu Bašanoviću.

- Stranite svi sad sa strane. Biće problem malo je uznemirena, mlada kravica. Da li postoje vile u radionici - upitao je Proka.

BONUS VIDEO: