SKANDALČINA EPSKIH RAZMERA! Procurila FOTKA KOJU JAVNOST NIJE SMELA DA VIDI nakon što se saznalo šta SU RADILE Maja i Ena!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 05.10.2024 | 03:00


Ovo će napraviti tektonski poremećaj među starletama!

Foto: Instagram.com
SKANDALČINA EPSKIH RAZMERA! Procurila FOTKA KOJU JAVNOST NIJE SMELA DA VIDI nakon što se saznalo šta SU RADILE Maja i Ena!

Rijaliti učesnica Ena Čolić ponovo privlači pažnju cimera i javnosti, ovoga puta zbog novih dokaza o njenim bliskim odnosima sa ocem poznate učesnice rijalitija i starlete, Maje Marinković, Radomirom Marinkovićem Takijem.

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile fotografije Ena u prisnom zagrljaju sa Takijem, što je izazvalo burne reakcije, a neko je čak komentarisao da će Teodora Delić imati šta da kaže na ovu situaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 

Teodora Delić i prošlogodišnji skandali

Podsetimo se da je Teodora Delić prošle sezone rijalitija privukla pažnju javnosti svojim ulaskom u romantičnu vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Međutim, javnost je već tada bila upoznata sa njenim navodnim odnosom sa Radomirom Marinkovićem Takijem, što je izazvalo brojne kontroverze i pitanja oko toga kako je Teodora uopšte bila pozvana na Takijev rođendan, s obzirom da ga pre toga nije poznavala.

Foto: republika

Maja, Teodora i Taki

Reakcije javnosti

Ova nova situacija izazvala je brojne reakcije u javnosti, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali. Mnogi su izrazili šok i neodobravanje, dok su drugi spekulisali o razlozima Enine bliskosti sa Takijem i njenim vezama unutar rijaliti sveta.

Sve ovo ostavlja prostor za dalje spekulacije i komentare, a jedno je sigurno - Ena Čolić i njeni skandalozni odnosi i dalje će privlačiti pažnju javnosti i cimera u rijaliti svetu. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje odvijati i kakve će reakcije uslediti.

BONUS VIDEO: