TERZA I SOFIJA DEMOLIRALI SPAVAĆU SOBU! Milici Veličković od ovih kadrova neće biti dobro!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.10.2024 | 08:45


Učesnik "Elite 8" Borislav Terzić Terza koji je kod kuće ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković i u Beloj kući našao novu devojku Sofiju Janićijević ne prestaje da šokira naciju svojim ponašanjem.

Foto: RTV PINK printscreen
TERZA I SOFIJA DEMOLIRALI SPAVAĆU SOBU! Milici Veličković od ovih kadrova neće biti dobro!

Učesnici rijalitija Elita 8 Borislav Bora Terzić i Sofija Janićijević osamili su se u izolaciji, prilikom čega su započeli ljubavne igrarije ispod pokrivača, a snimci su odmah postali viralni na društvenim mrežama! 

Naime, njih dvoje su pokazali da ne mare preterano za mišljenje većinskog dela učesnika, koji su osudili Terzića jer je ostavio trudnu Milicu Veličković, kako bi bio sa Janićijevićevom.

Podsećamo, učesnik "Elite 8" Borislav Terzić Terza koji je kod kuće ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković i u Beloj kući našao novu devojku Sofiju Janićijević ne prestaje da šokira naciju svojim ponašanjem. 

Foto: RTV PINK printscreen

Sofija Janićijević i Terza vrela akcija

 

Milica Veličković se nedavno oglasila na Instagramu, te je odlučila da potpuno uništi Terzu. Naime, kako je istakla prošle noći joj se obratio uživo u programu, gde je istakao da će biti u dobrim odnosima sa Milicom, zbog deteta, na šta je njegova trudna verenica burno reagovala i odbrusila mu:

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević, Milica Veličković i Terza

 

- Ustajem jutros i šalju mi klipove od donatore semene tečnosti kako je izjavio da ćemo biti drugari i da moramo biti dobri roditelji tom detetu i da ćemo ceo život morati da se čujemo i da budemo u dobrim odnosima zbog detetima. Da li on misli da sam ja sa bilo kim u dobrim odnosima? Šta vi mislite o tome? - poručila je Milica Veličković u svom obraćanju. 

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janićijević

 

Inače, nakon što je ozvaničio vezu sa Sofijom, sa kojom pred kamerama više ni ne pokušava da obuzda strasti, niti mu je Milica više i na kraj pameti, sada na sve načine pokušava da se opravda, pa je počeo da iznosi prljav veš iz odnosa sa Veličkovićevom.

BONUS VIDEO: