ŠOK-BOMBA ANE RADULOVIĆ ODMAH NAKON RAZVODA, MIRČE ĆE BITI BESAN KAO RIS! Ovo je sve vreme krila od javnosti!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.10.2024 | 09:15


Ana Radulović je sve bacila u rebus novom objavom.

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/mirceradulovic
ŠOK-BOMBA ANE RADULOVIĆ ODMAH NAKON RAZVODA, MIRČE ĆE BITI BESAN KAO RIS! Ovo je sve vreme krila od javnosti!

Voditeljka Ana Radulović je nedavno iznenadila javnost objavom na Instagramu, kojom je pokazala hrabrost i odlučnost usred procesa razvoda od supruga Mirčeta Radulovića, nakon 11 godina zajedničkog života. U saopštenju koje su dali medijima, istakli su da razlog za razvod nije treća osoba, već zajednička odluka ove poznate voditeljke i njenog supruga.

Iako je proces razvoda uvek težak, Ana Radulović pokazuje neverovatnu hrabrost i snagu da iz svega izađe jača nego ikada. To je nedavno demonstrirala i putem svoje Instagram objave, na kojoj pozira u haljinici sa motivom superžene.

- Kada mi je bio potreban heroj, ja sam to i postala - napisala je atraktivna voditeljka pozirajući u mikro haljinici pored ogledala.

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Radulović

Ana je istakla da je odluka o razvodu došla kao obostrana želja, a da će ostati u dobrim odnosima sa svojim doskorašnjim suprugom zarad interesa njihovog zajedničkog deteta.

- S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave - rekla je ona, preneo je Pinkov portal.

- Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje voditeljke "Elite".

BONUS VIDEO: