MILJANA KULIĆ NAJSTRAŠNIJE OPLELA PO TERZI I SOFIJI! Pred svima iskreno rekla šta misli, ovo im se nikako neće svideti!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.10.2024 | 16:15


On se jeste zaljubio, ali ona se igra s njim - istakla je Miljana.

Foto: RTV PINK printscreen
MILJANA KULIĆ NAJSTRAŠNIJE OPLELA PO TERZI I SOFIJI! Pred svima iskreno rekla šta misli, ovo im se nikako neće svideti!

Učesnica rijalitija Elita 8 Miljana Kulić razgovarala je sa Luletom Baganalijom i Enom Čolić o odnosu Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević, pa je objasnila da su joj antipatični i da ne voli priču koju imaju u rijalitiju. 

- Ovo dvoje su katastofa. Očima ne mogu da ih gledam. Milica trudna, a oni sve ovo rade, monstruozno skroz. Ena, ne znam kako možeš da pričaš sa onom Sofijom. Oni su mi najodvratniji ovde. Niko nikad mi nije bio odvratniji, nego njih dvoje. Kako možeš da pričaš sa njima? - kazala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza i Sofija Janićijević

 

- S njim sam bila u dobrom odnosu, ali ne priča sa mnom od juče. S njom komuniciram - rekla je Ena.

- On se jeste zaljubio, ali ona se igra s njim - istakla je Miljana.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

 

Podsećamo, Milica Veličković, koja je nedavno doživela prevaru od svog verenika Bore Terzića Terza, odlučila je da javno progovori o svojim osećanjima. Nakon što je Terzić javno izrazio kajanje zbog svojih postupaka, Milica je odlučila da se obrati javnosti putem svog Instagram profila. Ona je istakla da je šokirana saznanjem da postoji mogućnost da će u krštenicu deteta biti upisan otac kao NN lice, te je izrazila svoje frustracije i zabrinutost zbog budućnosti.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

 

Nakon što je saznao da bi mogao biti isključen iz života deteta, Bora Terzić je reagovao oštro. On je javno izjavio da će se boriti za pravo da viđa svoje dete i da će, ukoliko bude potrebno, tužiti Milicu. Ovo saznanje je dodatno zakomplikovalo već napetu situaciju između dvoje bivših verenika.

BONUS VIDEO: