SKANDALOZNO! Isplivao PRLJAV VEŠ Aneli Ahmić na videlo - OVO će je UNIŠTITI!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.10.2024 | 17:15


Uroš Stanić razvalio Aneli Ahmić.

Foto: printscreen/RTV Pink
SKANDALOZNO! Isplivao PRLJAV VEŠ Aneli Ahmić na videlo - OVO će je UNIŠTITI!

U rijalitiju ,,Elita 8" učesnici biraju najkoristoljubiviju osobu. Naredni je svoj stav na ovu temu iskazao Lepi Mića. U jednom trenutku ustao je Uroš Stanić i izneo mišljenje o nekadašnjoj drugarici Aneli Ahmić, a svi su se šokirali kada je izneo sav prljav veš o njoj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elvin Kadrić Elita 8

 

- Rajačič je na prvom mestu. Devojke ovde koristi samo da bi dokazao da može da zavede koga želi. Nema kodekse ni prema svojim prijateljima, muva njihove bivše devojke. Đole je broj dva. Gleda u šolju kako bi uzimao pare učesnicima. Korda je na trećem mestu. Mislim da nije iskren prema Ani - istakao je Mića.

- Aneli je prva najkoristoljubivija osoba. Bio sam ti iskren prijatelj, ali ti to nisi znala da ceniš. Nisam ti ja kriv jer si se srozala i izblamirala. Korda je koristoljubiva osoba. Rekao je da nije pratio rijaliti, a sada se dokazuje sve suprotno. Uvalio si se kod Ane u kuću. Njegova prodica njega izdržava, to je jedna velika činjenica. Neka bude Kadra treći - kazao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita 8

 

- Prva osoba je Miljana. Ti si najveći šljam. Tvoja jedina dobra osobina je što izdržavaš svoju porodicu. Broj dva je Soni, onj koristi moju drugaricu, a broj tri je Teodora - kazao je Kadra.

- Na prvom mestu je Aneli, ona je veoma korisoljubiva. Spremna je da zbog čaše vina koristi ljude. Druga osoba je Uroš, on izdaje svoje prijatelje, koristi bitne ljude, samo ukoliko zna da će mu to nešto doneti. Na trećem može da bude Korda - istakao je Mateja.

BONUS VIDEO: