SKANDALOZNO! Takmičari zanemeli zbog ISTINE o Ani koja je ušla u Elitu 8, nakon priče o voditeljkinom RAZVODU! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 05.10.2024 | 16:45


Miljana Kulić napravila opštu pometnju u Eliti!

Foto: Printskrin TV Pink
SKANDALOZNO! Takmičari zanemeli zbog ISTINE o Ani koja je ušla u Elitu 8, nakon priče o voditeljkinom RAZVODU! (FOTO)

U rijalitiju "Elita 8", takmičari su postavljeni pred izazov da odaberu najkoristoljubiviju osobu među sobom. Jedna od učesnica, Miljana Kulić, hrabro je iznela svoje mišljenje o ovoj temi. Kulićeva je istakla da smatra da je Sofija Janićijević najkoristoljubivija osoba među takmičarima. Pored toga dotakla se i odnosa Ane Nikolić i Stefana Korde. 

U rijalitiju "Elita 8", takmičari su postavljeni pred izazov da odaberu najkoristoljubiviju osobu među sobom. Jedna od učesnica, Miljana Kulić, hrabro je iznela svoje mišljenje o ovoj temi. Kulićeva je istakla da smatra da je Sofija Janićijević najkoristoljubivija osoba među takmičarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8

 

- Prva je Sofija. Devojka nikakvu empatiju nema prema trudnoj Milici. Umesto da je našla nekog momka među ovoliko lepih, ona se zakačila za Terzu. Ni gram empatije nema. Drugo mesto je Ivan. Video je Željka samo da ne bi imao pritisak javnosti. Želeo je nakon što se rastao od Jelene da pomaže kako mu je ona branila da viđa Željka, ali ja sad vidim da nije ona bila razlog, već njega njegov sin ne zanima. Stefan Korda je na mestu broj tri. Mislim da mu se Ana ne sviđa, već da je isti ko Bebica. Mislim da nisi preboleo to što je ona nekad bila muškarac. Ona svakako zaslužuje bolje od tebe. Lažiraš svoje emocije - kazala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8

 

Izbor najkoristoljubivije osobe među takmičarima u rijalitiju "Elita 8" izazvao je burne reakcije i pokrenuo važnu raspravu među učesnicima. Miljana Kulić je hrabro iznela svoje mišljenje, stavljajući Sofiju Janićijević u centar pažnje. Ovaj događaj će sigurno ostaviti dubok trag u toku rijalitija.

BONUS VIDEO: