PRLJAVA PROŠLOST ENE ČOLIĆ OBELODANJENA: Mateja Matijević ni ne zna da mu je bivša bila sa ovim MOĆNIKOM iz Beograda!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.10.2024 | 17:45


Ena Čolić će morati da objasni šta se desilo!

Foto: Printskrin/RTV PINK
PRLJAVA PROŠLOST ENE ČOLIĆ OBELODANJENA: Mateja Matijević ni ne zna da mu je bivša bila sa ovim MOĆNIKOM iz Beograda!

Jedna od najpoznatijih rijaliti zvezda u Srbiji, Maja Marinković, ponovo je šokirala javnost vestima o svom ocu, poznatom kao Taki Marinković. Naime, nedavno je odjeknula vest da je Taki u aferi sa bivšom devojkom Mateje Matijevića, Enom Čolić, koja se trenutno nalazi sa njim u rijalitiju "Elita 8". Ova vest izazvala je burne reakcije i podigla prašinu u javnosti.

Taki Marinković već duže vreme intrigira javnost svojim pojavljivanjem u medijima, a sada je postao glavna tema žutih štampanih medija i društvenih mreža. Ova afera je dodatno uzburkala javnost, a fanovi rijalitija "Elita 8" su ostali zatečeni ovim neočekivanim obrtom događaja.

Foto: Instagram.com

Taki Marinković imao aferu sa Enom Čolić

 


Ena Čolić, bivša devojka poznatog rijaliti učesnika Mateje Matijevića, sada se našla u centru pažnje zbog veze sa Taki Marinkovićem. Njen ulazak u rijaliti "Elita 8" bio je praćen velikom pažnjom, ali niko nije očekivao da će upravo njena veza sa Taki Marinkovićem postati glavna tema razgovora u javnosti.

Ova afera izazvala je brojne reakcije javnosti, kako u rijaliti svetu, tako i van njega. Mnogi su izrazili šok i nezadovoljstvo zbog ovih vesti, dok su drugi iskazali podršku Maji Marinković u ovim teškim trenucima. S obzirom na popularnost učesnika rijalitija "Elita 8", očekuje se da će ova tema i dalje biti glavna vest u medijima u narednim danima. POGLEDAJ GALERIJU


Skandal u rijalitiju "Elita 8" definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti, a odnos Taki Marinkovića i Ena Čolić postao je jedna od najintrigantnijih tema ovog trenutka. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakve će reakcije izazvati u narednom periodu.

BONUS VIDEO: