RANI RADOVI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ UGLEDALI SVETLOST DANA: Terzina porodica ne sme da sazna kako je izgledala ranije! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 06.10.2024 | 02:30


Bojana Pavlović uništila Sofiju Janićijević!

Foto: ATA Images
RANI RADOVI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ UGLEDALI SVETLOST DANA: Terzina porodica ne sme da sazna kako je izgledala ranije! (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Bojana Pavlović, nedavno je na svom Instagram profilu iznenadila javnost objavom ranih radova aktuelne takmičarke "Elite 8", Sofije Janićijević. Ovi rani radovi su iz jedne popularne emisije, a ono što je šokiralo javnost jeste činjenica da Sofija tada nije imala estetske korekcije.

Bojana je odlučila da pokaže javnosti kako je Sofija izgledala pre nego što je postala poznata, te je na svom profilu objavila nekoliko slika Sofije bez estetskih korekcija. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, posebno zbog nedavnog skandala u koji je Sofija navodno bila upletena. POGLEDAJ GALERIJU


Podsetimo, nedavno se digla velika prašina oko navodnog raskida veridbe između Milice Veličković i Bore Terzića, a kao glavni krivac za ovaj prekid pominjala se upravo Sofija Janićijević. Prema navodima medija, Sofija je uspela da "smuva" Boru Terzića dok su oboje boravili u rijalitiju, što je dovelo do razvoda od Milice Veličković.

Ovakve fotografije Sofije Janićijević izazvale su brojne reakcije javnosti, a mnogi su komentarisali koliko se Sofija promenila od tada. Estetske korekcije su očigledne, te je ova objava Bojane Pavlović dodatno podgrejala priču o Sofiji i skandalu u koji je upletena.

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević, Bora Terzić, Milica Veličković

 


S obzirom na to da su Sofija i Bora Terzić nedavno potvrdili svoju vezu, ova objava Bojane Pavlović dodatno je uzburkala javnost i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Sve u svemu, objava ranih radova Sofije Janićijević od strane bivše takmičarke "Elite 7", Bojane Pavlović, izazvala je veliku pažnju javnosti i dodatno potpalila već postojeće kontroverze oko Sofijinog privatnog života. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će ova priča dobiti nove obrte u narednom periodu.

BONUS VIDEO: