OGLASILA SE SESTRA ANE NIKOLIĆ! Bila je brutalna prema Sofiji i Terzi, a Milici je usred emisije poručila samo jedno!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.10.2024 | 09:45


Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su izneli završne reči o nominacijama govoreći da su očekivali ishod.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/PINK
OGLASILA SE SESTRA ANE NIKOLIĆ! Bila je brutalna prema Sofiji i Terzi, a Milici je usred emisije poručila samo jedno!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' u program se uključila sestra učesnice Elite Ane Nikolić, Ivana Nikolić, koja je komentarisala aktuelna dešavanja u rijaliti programu. Naime, pord priče o operaciji pola, Ivana je komentarisala odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Nikolić i Ivana Nikolić

 

Svi pitaju koliko košta, a nikoga ne zanima koliko je to teško za osobu koja to prolazi. Najteže je proći kroz sve to, a najmanje se oseti materijalni gubitak. Kada je došao dan operacije promene pola, bila sam presrećna, Operacija je trajala osam sati, imala sa najboljeg hirurga, nikakav bol nisam osetila. Neverovatan osećaj. Odlično sam se osećala i bila sam srećna. Posle pet dana sam na sebi videla kako sve izgleda. Sada izgledam kao prava žena. Identično je kao kod žene. Savršeno je - rekla je ona, pa se dotakla Sofije i Terze:

Foto: Republika

Ana Nikolić sa partnerom

 

- Velika katastrofa je sve ovo što rade unutra. Ne dopada mi se to što vidim. Gadi mi se i jedan veliki pozdav za Milicu. Jako mi je krivo jer sve ovo prolazi.

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević, Terza i Milica Veličković

 

Podsetimo, nakon sinoćnjeg saopštenja nominacija, atmosfera u rijalitiju Elita 8 postaje sve napetija. Ivana Šopić je ekskluzivno obelodanila važne vesti o nominovanim kandidatima, kako od takmičara, tako i od strane publike, što će rezultirati izbacivanjem takmičara.

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su izneli završne reči o nedavnim nominacijama govoreći da su očekivali ishod. 

BONUS VIDEO: