STANISLAV KROFAK DOŠAO NA PREGOVORE ZA "ELITU 8", PA POSTAVIO ŠOK USLOVE! Pantera žestoko naplatio SUSRET sa Mionom i Ša!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 10:45


Stanislav Krofak otkrio kako su tekli pregovori sa produkcijom.

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com
STANISLAV KROFAK DOŠAO NA PREGOVORE ZA "ELITU 8", PA POSTAVIO ŠOK USLOVE! Pantera žestoko naplatio SUSRET sa Mionom i Ša!

Dugo se spekulisalo o ulasku Stanislava Krofaka Pantere u "Elitu 8" i gledaoci su čekali njegovo pojavljivanje na imanju, na kom trenutno boravi i njegova bivša devojka, Miona Jovanović, kao i njen novi izabranik, Nenad Aleksić Ša.

Stanislav se nije preterano oglašavao na ovu temu, a nedavno je gostovao u emisiji u kojoj je otkrio detalje pregovora sa produkcijom i priznao da je tražio ogromnu sumu novca za svoje učešće. Njegove uslove, po svemu sudeći, produkcija nije prihvatila:

Foto: ATA images, Printscreen

Stanislav Krofak

 

- Ja sam tražio 200.000 evra ako uđem od samog početka. I avans. Ja sam zatvoren deset meseci, deset meseci sam unutra, firma mi radi, ja za deset meseci mogu toliko u spoljnom svetu da zaradim - priznao je Stanislav Krofak za domaće medije.

Podsetimo, Stanislav je nedavno gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je napokon otkrio istinu o raskidu sa Majom Marinković:

-  Reci mi, šta je sa Majom? - pitala je voditeljka.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

- Završili smo, nemam ništa loše reći za nju. Ne čujemo se, niti se viđamo - odgovorio je Stanislav.

- Šta je bio problem u vašoj vezi? - pitala je voditeljka.

- Bile su trzavice i napolju, videli smo da nismo jedno za drugo. Neke stvari nisu njoj odgovarale, neke meni i razišli smo se mirnim putem. Ljubomorisala mi je, ali to je bio sitan razlog - rekao je Stanislav.

- Da li si i Maji ponudio da živi u Hrvatskoj, kao i Mioni? - pitala je voditeljka.

- Ne, jer sam se opekao u prethodnoj vezi. Uvek razmišljam da udovoljim toj osobi, jer nema ni mamu, tatu ni nikog. Zbog toga mi ispašta posao i sve - rekao je Krofak.

- Šta su ti rekli roditelji? - pitala je voditeljka.

- Poznajem ih, nikad se ne bi mešali u moj odnos. Znaju da ću ja uraditi kako ja želim - rekao je on.

BONUS VIDEO: