OBEZBEĐENJE RASPLAKALO UČESNIKA ELITE 8! Hitno ušli na IMANJE, nije mogao da suzdrži SUZE! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 06.10.2024 | 19:15


Porodica Marka Zeca poslala pismo na imanje u Šimanovcima!

Foto: printscreen/RTV Pink
OBEZBEĐENJE RASPLAKALO UČESNIKA ELITE 8! Hitno ušli na IMANJE, nije mogao da suzdrži SUZE! (FOTO)

Danas je poseban dan za učesnika rijalitija "Elite 8Marka Zeca, koji slavi krsnu slavu Začeće Svetog Jovana Krstitelja. Naime, Marko je stigao u lokal "Dubiozu" gde se održava slavlje, a umesto njega, pismo od njegovih najmilijih pročitao je njegov cimer, Danijel Dujković Munjez.

- Poštovana Elito, krsna slava, Začeće Svetog Jovana Krstitelja je poseban dan i slava koju slavi naša porodica. Ovaj svetac je čuvar našeg doma i cele porodice. Želimo ti da ovaj dan provedeš u miru i blagoastanju i da prevaziđete sve nesuglasice. S ljubavlju, tvoji roditelji - glasilo je u pismu koje je rasplakao Marka, dok su pripadnici obezeđenja uneli bogato posluženje za sve takmičare. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, nedavno su takmičari rijalitija "Elita 8" dobili izazov da odigraju popularnu igru "Igru ili istinu", a jedan od najzapamćenijih trenutaka bio je kada je Uroš Stanić dobio zadatak da izvede striptiz Marku Zecu. Uroš, koji je poznat po svojoj hrabrosti i neustrašivosti, odmah je prihvatio izazov, što je izazvalo uzbuđenje među ostalim cimerima.

Kada je Uroš počeo da izvodi striptiz, dobio je burne ovacije svojih cimera. Njegova samouverenost i energija su bili zarazni, te su se ostali takmičari brzo pridružili u navijanju i bodrenju. Atmosfera u kući je bila uzavrela, a Uroš je pokazao svoj talenat za zabavu i podigao energiju celog prostora.

BONUS VIDEO: