JANJUŠ NAPRAVIO HAOS NA AERDROMU! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI; Sofiji se ovo NEĆE SVIDETI kada sazna!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.10.2024 | 19:45


Janjuš otkrio detalje o Bori Terziću i Sofiji Janićijević.

Foto: RTV Pink
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS NA AERDROMU! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI; Sofiji se ovo NEĆE SVIDETI kada sazna!

U Premijeru Vikend specijalu, Marko Janjušević Janjuš je otvorio dušu i otkrio neke intimne detalje o svojim odnosima sa Milicom Veličković i Bore Terzićem Terzom. Janjuš je istakao da je umoran od svega i da posao ide ka dobrom, ali da ide lagano. Osim toga, on je prokomentarisao i odnos Terze i Sofije, iznoseći svoje iskreno mišljenje o situaciji.

U svom iskrenom razgovoru, Janjuš je naglasio da uvek teži iskrenosti, čak i kada pravi greške. Izjavio je da je svestan svojih propusta, ali da nikada nije doživeo situaciju poput one koju je doživeo Terza. Izrazio je šok i nezadovoljstvo činjenicom da je čovek prevario trudnu devojku, ističući da mu je to prvi put da se susreće sa takvim postupkom u rijalitiju.

Foto: RTV Pink

Janjuš o Terzi i Sofiji

- Iskreno umoran sam, posao ide ka dobrom, samo lagano idemo - rekao je Janjuš pa je prokomentarisao odnos Terza i Sofije:

- Ja sam uvek bio iskren i kada sam ja pravio s*anja, ja jesam grešio, ali ovo se u rijalitiju nikada nije desilo. Nije da ja nisam očekivao da nešto tako može da se desi, ovo je prvi put da čovek prevari trudnu devojku.

Foto: RTV Pink

Janjuš o Terzi i Sofiji Janićijević

 

Ovaj javni iskaz Marka Janjuševića Janjuša je naišao na pažnju javnosti, budući da su njegovi komentari direktno povezani sa aktuelnim događajima i ličnim iskustvima. S obzirom na to da je reč o poznatoj ličnosti iz javnog života, njegove reči imaju posebnu težinu i uticaj na društvo. Janjuševa iskrenost i otvorenost o ovoj temi su izazvale različite reakcije i postavile nove teme za diskusiju u javnosti.

BONUS VIDEO: