ŠOK VESTI ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA, objavila srećne vesti, a ima samo JEDAN USLOV!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.10.2024 | 20:45


Vanja Ignjatović objavila srećne vesti!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj
ŠOK VESTI ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA, objavila srećne vesti, a ima samo JEDAN USLOV!

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, popularna tiktokerka Vanja Ignjatović na Instagram profilu najavila je novu udaju. Naime, nakon razvoda od Ša, Ignjatovićeva je istakla da se više neće udavati, ali je sada potpalila sumnje da je ponovo srećna u ljubavi. 

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

 

Na Instagram storiju Vanja je podelila šaljivi stori, kojim je najavila da će ponovo stati na ,,ludi kamen", ali ima jedan psoeban uslov. 

- Rešila sam da se udam, kad napunim 53 godine. Taman će u tom periodu da me opiči alchajmer, pa neću ni znati da l' sam se udala - podelila je fotografiju Vanja na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović Instagram

Inače, Vanja je u kontaktu s Mioninim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom Panterom, kom je Maja zabranila svaku komunikaciju s njom, ali Krofak ne mari za to, pa se i danas prate preko Instagrama i čuju. Vanja i Stanislav su u jednom momentu bili veoma prisni, pa su mnogi sumnjali da će uploviti u ljubavni odnos, ali je Krofak u međuvremenu stupio u vezu sa Majom Marinković.

- Nakon svega smo došli u emisiju "Narod pita" i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu i čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak - rekao je Stanislav Krofak za Pink, nakon svađe sa Majom zbog Vanje.

BONUS VIDEO: