ANITA OSRAMOĆENA ZA SVA VREMENA! Anđelo je UNIŠTIO, pa priznao da li ga je porodica naterala da RASKINE sa njom!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.10.2024 | 02:00


Anita Stanojlović je sada saznala istinu!

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show
ANITA OSRAMOĆENA ZA SVA VREMENA! Anđelo je UNIŠTIO, pa priznao da li ga je porodica naterala da RASKINE sa njom!

Anđelo Ranković u večerašnjem izdanju emisije ,,Pitam za druga" kod voditeljke Anastasija Buđić progovorio je o raskidu sa bivšom devojkom Anitom Stanojlović. Ono što su mnogi spekulisali jeste da Anitu nije prihvatila Anđelova porodica, te da se istorija ponovila kao sa bivšom devojkom, pevačicom Teodorom Džehverović. 

Spekulisalo se o tome da li je tvoja porodica prihvatila Anitu. Da li tvoja porodica ima udela u tome kada biraš izabranicu, ili je tvoj odluka tvoja stvar?

Foto: RED TV Printscreen

Anđelo Ranković o raskidu sa Anitom Stanojlović

 

- Porodicu bezuslovno volim i poštijem, što sam i pokazao. Naravno da sa njima pričam o ljubavi i poslu, ali na kraju ja donesem svoju odluku na kraju. Može da priča ko šta hoće, vrlo dobro znam da ja odluke donosim.

Anđelo Ranković je progovorio i o razlozima zbog kojih su raskinuli Anita i on:

- Ne bih želeo da objašnjavam razloge razilaženja. Nije išlo više, a putevi su nam se razišli. Nikada nisam nešto loše pričao o bivšim devojkama. O Anini nemam da kažem niša loše, ali nema potebe da komentarišem to. Bili smo zajedno devet meseci, sada je veliki pritisak javnosti, kako njoj, tako i meni. Nema šanse da se nas dvoje pomirimo. Ona zna da ću ja biti tu za nju, ali se nećemo miriti.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Elita 8

 

- Nisam ja u potounosti, ona je sama rešila da neke stvari u životu promeni, ali smatram da ima moje minimalne zasluge. Ne mogu da kažem da je ne volim, još uvek postoje emocije. Prirasla mi je za srce, to je činjenica. Još uvek nam nisu hladne glave, ne čujemo se zbog toga, ali kada se sve slegne, mislim da ćemo moći uvek da računamo jedno na drugo. Što se tiče razloga razilaženja, nije ništa skandalozno u pitanju. Ona je svoju ljubomoru gotovo iskorenila, ali ni ja joj nisam davao povoda da brine i da sumnja u mene.

BONUS VIDEO: