NAJJEZIVIJI OKRŠAJ ELITE 8! Obezbeđenje uletelo zbog PODIVLJALOG Ša, njegove PRETNJE čitate na sopstvenu odgovornost! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 07.10.2024 | 08:15


Pobesneli reper nije mogoa da se smiri, nezapamćeni karambol!

Foto: Printskrin/RTV PINK
NAJJEZIVIJI OKRŠAJ ELITE 8! Obezbeđenje uletelo zbog PODIVLJALOG Ša, njegove PRETNJE čitate na sopstvenu odgovornost! (GALERIJA)

Kao i svake nedelje, nakon izbacivanja u "Eliti 8", sinoć se u Beloj kući odigrala "Mićina igra istina". Tokom ove igre, koja bi trebalo da bude zanimljiva, došlo je do neviđenog haosa između Nenada Aleksića Ša i Aleksandra Anđelića, koji je poznatiji kao Aca Kockar. Oni su ušli u brutalni sukob, tokom kod su pale najteže moguće uvrede, a u jednom trenutku se Aca zaleteo na Ša, zbog čega je obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću. POGLEDAJ GALERIJU

- Klošaru jedan, ovde si još nedelju dana za džabe i onda pedala. Ti možeš da promovišeš samo tvoju nakaradnu facu klempavu i buljavu, je*aćemo te moj burazer i ja - rekao je Ša.

- Znaš koga znam sa Fontane sve, je*ačemo ti majku svi, nark*mančino jedna raspala. Hajde dođi, j*jaro jedna, da ti pokažem ko si - rekao je Kockar.

- Nakazo, je*em ti mamu ku*rvu, na sred Fontane ću te razvući kao pi*ku. Plakaće ti tvoja mama na mom ku*cu, klošaru raspali. Pitaj ženu ko je napunio - dodao je Ša.

Igra se završila, ali se haos nastavio, a obezbeđenje je imalo pune ruke posla. U dvorištu je došlo do pretnji i još žešćih uvreda.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aca i Ša nastavili da se svađaju u dvorištu

- Prop*šaćeš krv, ološu jedan raspali, žena ti je ku*va i mama isto. Ja sam ti ka*ao ženu, punio sam ku*vu, moli Boga što pre da ideš i plaši se od mene ološu jedan - govorio je reper.

- Druže, 50 godina imaš, a ni kučeta ni mačeta, majmune jedan raspali, ti ćeš nekoga da je*eš, ali džabe kad ne možeš da imaš dete - rekao je Aca.

- Ja imam ono što ti misliš da je tvoje, je*ao sam ti ženu ku*vu. Još si pe*er, slao si poljupce Urošu. Nosati, iščupaću ti taj nos, ode ti on u potiljak -rekao je Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haos nije prestajao

BONUS VIDEO: