STRAVIČNE REČI! Terzina LJUBAVNICA tera Milicu da ABORTIRA, uputila joj JEZIVU poruku iz Elite!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.10.2024 | 09:45


Sofija Janićijević zgrozila čitavu naciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
STRAVIČNE REČI! Terzina LJUBAVNICA tera Milicu da ABORTIRA, uputila joj JEZIVU poruku iz Elite!

Prošle noći Lepi Mića pokrenuo je ,,Igru istine" tokom koje je podigao ljubavnicu Borislava Bore Terzića, Sofiju Janićijević,  a reči koje je izgovorila su zgrozila čitavu naciju. 

Naime, kako Boru kod kuće čeka trudna verenica Milica Veličković, Lepog Miću je zanimalo šta bi uradila da je Sofija na njenom mestu. Sofija je izjavila da bi abortirala Terzino dete, kada bi bila na njenom mestu, što je sve šokiralo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević Elita 8 Zadruga

 

- Sofija da si na Milicinom mestu da li bi ti ostala sa njim? - upitao je Mića.

- Prvu uvredu da sam dobila od njega ne bih rodila dete i ne bih ostala sa njim - rekla je Sofija.

- Sofija ko je po tebi najveća ljiga? - upitao je Mića.

- Ne znam, nemam neko mišljenje još - rekla je Sofija.

- Boro ko su po tebi najveće ljige? - upitao je Mića.

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milica Veličković i Bora Terzić ELita 8

 

- Videla sam da se njegov brat uključivao u neke emisije, rekao je da se čujemo svaki dan. To nije istina, već tad se nismo čuli neko vreme, otkad se desilo sve to sa Sofijom. Nisu me zvali ni kad sam bila na ultrazvuku. Očekujem da ga podrže, jer je tako bilo i prošle godine. Mene Sofija ne zanima, da sam učesnik, adekvatno bih prokomentarisala nju i njemu mamicu. Kad je krenulo da se sve to dešava, pravila sam haos, a oni su rekli ma šta ti je, on te voli. Ne očekujem da ga pljuju, ali meni moja mama ni žvaku tamo ne bi poslala. Ne samo da je upropastio mene, već i svoju porodicu. Rekla sam da ako pošalju nešto više od čestitke, prekidam svaki kontakt s njima. Poslala sam poruku, nisu mi ništa odgovorili. Za njega treba čestitka u kojoj piše da li si ti normalan. Ako pošalju to, to je za mene znak da je kod njih sve u redu - kazala je Milica.

- U šoku je, gadi joj se, ne može da ga gleda. Baba ga je isto volela, ali sad ga ne podose. Svi tako reaguju, drago mi je da ljudi neke stvari. Mi nećemo imati nikakav odnos - rekla je ona.

BONUS VIDEO: