IZDAJA VEKA U ELITI! Objavljen snimak DOKAZ AFERE Mione i Gastoza - Ša totalno UNIŠTEN!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.10.2024 | 12:15


Anđela Đuričić razvezla jezik o aferi Mione Jovanović i Nenada Marinkovića Gastoza!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
IZDAJA VEKA U ELITI! Objavljen snimak DOKAZ AFERE Mione i Gastoza - Ša totalno UNIŠTEN!

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru gde je govorila o svojim osećanjima prema Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema istom. Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj. Miljana je u tom trenutku stala u odbranu Gastoza, ističući da do sada nije flertovao ni sa jednom devojkom, niti je dao bilo kakve znake da mu neko može prići.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Miljana Kulić

 

Anđela je dalje iznela svoje razmišljanje o Mioni Jovanović i njenim navodnim simpatijama prema Gastozu. Ona je istakla da smatra da Miona ima određene vibracije prema Gastozu, posebno se osvrćući na njihov susret pored fontane. 

- Rekla sam da sam se previše opustila i da treba malo da ga držim na distanci jer se bojim sebe. Nije do njega problem uopšte nego samo do mene - rekla je Anđela.

- A zbog čega Anđela? On nije uopšte do sad ni sa jednom devojkom flertovao, niti je davao do znanja ikome da može da mu priđe. Ti ne znaš ni a ni b da kažeš -rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Miljana Kulić o Mioni Jovanović

 

- Znam ja to sve ali je meni toliko lud. Ja sam rekla da smatram da Miona ima neke vibracije prema Gastozu, jer kad je bio onaj klip na fontaniti znaš da se ništa ne dešava bez razloga. Ona je tu toliko bila opuštena i zbog čega nije mogla da mu gleda u oči - rekla je Anđela.

- Ja jedino kad sam zaljubljena u nekoga ne mogu da ga pogledam u oči -rekla je Miljana.

- I od tad su Miona i Ša totalno prekinuli kontakt sa Gastozom i ja zato znam da Ša sigurno ludi samo pokušava da zamaskira situaciju -rekla je Anđela.

- Veruj mi to sam i ja isto pomislila, potpuno se slažem sa tobom -dodala je Miljana.

BONUS VIDEO: