NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Mateja ponovo oduvao Aneli, pa dao Eni ŠUT-KARTU pred svima!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.10.2024 | 16:45


Mateja Matijević ispalio obe bivše, zanima ga treća devojka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Mateja ponovo oduvao Aneli, pa dao Eni ŠUT-KARTU pred svima!

Takmičar "Elite 8" Miloš Simonović sinoć je zauvek napustio imanje. On je osvojio najmanje glasova publike, a njegova supruga Silvija mu je skočila u zagrljaj. Silvija je takođe izrazila želju da napusti Belu kuću, a izgleda da joj je Miloš to svojim poslednjim potezom omugućio.

Naime, poznato je da vođa u "Eliti 8" ne može da bude nominovan u nedelji svog gazdinstva, te je tako Miloš odlučio da na ovo mesto postavi drugog cimera, a ne svoju suprugu.

Danas je u "Elitu 8" stiglo pismo sa njegovim obaveštenjem, a za vođu je odabrao Ivana Marinkovića. Usledila je Ivanova podela budžeta, tokom koje je prokomentarisao i Mateju Matijevića, a on je iskoristio priliku da svima stavi do znanja pomirenje sa Aneli Ahmić ne dolazi u obzir, kao i to da neće ući u vezu sa Enom Čolić, sa kojom je imao romansu u spoljnom svetu i koja i dan-danas gaji nadu da će biti zajedno opet: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Deluje mi kao da Ena i ti jedva čekate da uđete u vezu. Za Aneli si rekao da je folirant, zbog svega što si čuo, a ušao si u vezu sa njom. Ušla je Ena, deluje mi kao da jedva čekate da budete zajedno. Ona se obrušila na Aneli, kofa, džoger... Neću da kažem da si me oduševio, ali si pokazao da si korektan momak. Ne bih da hvalim, ali sam sa 4.000 pokazao šta mislim o tebi - govorio je Ivan.

- Ja sam za Aneli rekao da mi je njeno prethodno učešće delovalo folirantski, to mislim i sad... To je njen rijaliti momenat da je svi napadaju i da od sebe u određenim momentima pravi žrtvu. Nije mi se dopadao njen odnos prema Urošu Staniću. Ja Aneli gotivim, jako mi je draga, ali mislim da u raspravama broji koliko ljudi je napada. Ja ovde ni sa jednom neću biti - dodao je Mateja.

BONUS VIDEO: