URGENTNA ODLUKA PRODUKCIJE! Stiglo hitno SAOPŠTENJE Velikog šefa, opšta PANIKA u Beloj kući! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 07.10.2024 | 18:15


Učesnici biraju najpodmukliju osobu u rijaliitju!

Foto: printscreen/RTV Pink
URGENTNA ODLUKA PRODUKCIJE! Stiglo hitno SAOPŠTENJE Velikog šefa, opšta PANIKA u Beloj kući! (FOTO)

U najnovijem razvoju događaja u rijalitiju "Elita 8", Veliki šef je poslao urgentno pismo na adresu imanja u Šimanvocima, tražeći od učesnika da otkriju ko je po njihovom mišljenju najpodmuklija osoba u Beloj kući. Ova neobična situacija izazvala je pravu pometnju među takmičarima, dok su se mnogi od njih već pripremili da iznesu svoje mišljenje o ovoj temi.

- Draga Elito, vreme je da čujemo šta mislite ko je najpodmuklija osoba u "Eliti". Glasaćete jedan po jedan, a svako će da navede tri osobe. Potrudite se da izbor bude pravedan i iskren - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Ivan Marinković.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković pročitao pismo Velikog šefa

Nakon što su pročitali pismo Velikog šefa, učesnici su bili vidno iznenađeni i pometeni zahtevom da otkriju najpodmukliju osobu u kući. Mnogi od njih su se zapitali kako će izgledati ovaj proces glasanja i kako će se odraziti na odnose među učesnicima.

S obzirom na dinamiku međuljudskih odnosa u Beloj kući, postavlja se pitanje ko bi mogao biti potencijalni kandidat za titulu najpodmuklije osobe. Mnogi učesnici su pokazali znatiželju da saznaju kako će se odvijati ovo glasanje i da li će biti iznenađenja u izboru.

Ovo glasanje može imati značajan uticaj na dalji tok takmičenja, budući da bi moglo dovesti do novih saveza i sukoba među učesnicima. Takođe, Veliki šef je jasno naglasio da želi iskrene i pravedne odgovore, što dodatno stavlja pritisak na takmičare da pažljivo razmotre svoj izbor.

Inače, kao i uvek, pravo glasa imaju i gledaoci kraj malih ekrana, koji u anketi mogu da izaberu ko je po njihovom mišljenju "vredan" ove nimalo laskave titule.

BONUS VIDEO: