NEVIĐENA DRAMA ZBOG GASTOZA! Anđela vrišti na sav glas zbog Sofije, Terzina ljubavnica prebledela od straha!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.10.2024 | 20:45


Anđela odlučila da skine masku Sofiji Janićijević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NEVIĐENA DRAMA ZBOG GASTOZA! Anđela vrišti na sav glas zbog Sofije, Terzina ljubavnica prebledela od straha!

U najnovijem razvoju događaja u rijalitiju "Elita 8", Veliki šef je poslao urgentno pismo na adresu imanja u Šimanvocima, tražeći od učesnika da otkriju ko je po njihovom mišljenju najpodmuklija osoba u Beloj kući. Ova neobična situacija izazvala je pravu pometnju među takmičarima, dok su se mnogi od njih već pripremili da iznesu svoje mišljenje o ovoj temi.

- Draga Elito, vreme je da čujemo šta mislite ko je najpodmuklija osoba u "Eliti". Glasaćete jedan po jedan, a svako će da navede tri osobe. Potrudite se da izbor bude pravedan i iskren - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Ivan Marinković.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

Nakon što su pročitali pismo Velikog šefa, učesnici su bili vidno iznenađeni i pometeni zahtevom da otkriju najpodmukliju osobu u kući. Mnogi od njih su se zapitali kako će izgledati ovaj proces glasanja i kako će se odraziti na odnose među učesnicima.

Redom su nabrajali tri osobe, a Anđela Đuričić bila je surovo iskrena, pa je ovu priliku iskoristila da isproziva Sofiju Janićijević, koja joj je prethodno napravila problem sa Nenadom Marinkovićem Gastozom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Sofija Janićijević

 

- Top tri su mi Bebica, Sofija i Elvin. Sofija i Elvin iz ličnog, ona za Milicu kad joj je poželela sreću i meni za Gastoza. Elvin zna šta je rekao, pa je hteo da mi pruži podršku. Bebica stalno dobacuje - poručila je Anđela.

BONUS VIDEO: