MILAN MILOŠEVIĆ VEČERAS UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU U ELITU! Ova odluka totalno menja tok Elite!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.10.2024 | 21:15


Učesnicima neće biti dobro posle ovih vesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILAN MILOŠEVIĆ VEČERAS UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU U ELITU! Ova odluka totalno menja tok Elite!

Danas su učesnici rijaliti programa "Elite" imali priliku da biraju najpodmuklije među sobom, a zanimljivo je da su i gledaoci imali pravo glasa putem ankete na Pinkovom portalu. Ubedljivo najviše glasova gledalaca dobio je Ivan Marinković, čime je stekao titulu najpodmuklijeg u "Eliti" prema njihovom mišljenju. Ovaj rezultat definitivno izaziva pažnju, budući da je Marinković veoma aktivan u provokacijama i konfliktima unutar kuće.

Na drugom mestu prema odluci gledalaca našao se Uroš Rajačić, čija su ponašanja takođe izazvala dosta pažnje i kontroverzi tokom emisija "Elite". Njegovo visoko rangiranje u ovoj kategoriji jasno ukazuje na to da je njegovo ponašanje izazvalo snažne reakcije kod publike. POGLEDAJ GALERIJU

 

Zanimljivo je primetiti da se na visokom trećem mestu našla Sofija Janićijević, koja je inače u emotivnoj vezi sa Borislavom Terzićem Terzom. Njen plasman među najpodmuklijim učesnicima takođe izaziva interesovanje, s obzirom na njenu emotivnu vezu unutar kuće i dinamiku koju ona donosi u rijaliti program.

Kako danas sledi emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", ukućani će saznati odluku publike i komentarisali Ivana, Rajačića i Sofiju, koji su zaslužili ovu ne tako laskavu titulu.

Ovakav ishod ankete definitivno baca novo svetlo na dinamiku unutar "Elite" i pokazuje da gledaoci imaju jasno izražene stavove o ponašanju učesnika. Ostaje da vidimo kako će se ovi rezultati odraziti na dalji tok događaja u ovom popularnom rijaliti programu.

BONUS VIDEO: