JEZIVI DANI TRUDNE MILICE! Terzina ljubavnica je pozivala na ABORTUS, a on je VREĐA pred milionima! SKANDAL! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.10.2024 | 12:25


Učesnici napali Boru da pokušava da "opere" svoju novu devojku!

Foto: ATA Images
JEZIVI DANI TRUDNE MILICE! Terzina ljubavnica je pozivala na ABORTUS, a on je VREĐA pred milionima! SKANDAL! (FOTO)

Sinoć je u "Eliti 8" održano novo izdanje emisije "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević. On je sa takmičarima prečešljao sve aktuelne teme, a na tapetu su se našli Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza, koji je sa njom prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković. Ono što je sve šokiralo je što je Terza nakon preljube uvredio svoju bivšu dragu.

- Da počnemo pretres sa temom o kojoj bruji region u pitanju su Sofija i Terza, ima onih koji osuđuju i ne osuđuju prevaru, šokirani su mnogi što je Kačavenda rekla da osuđuje i onda kad je ustala, totalno je promenila priču - rekao je Milan.

- Ja nikada nisam rekla da je to nešto dobro ali da se nagoveštavalo da će doći do toga. Ja sam rekla Terzi da je pečen i da ulazi u aut, između njih postoji fatalna privlačnost i zašto ne bih podržala? Od prvog dana kada je izneo mišljenje o kući ja nisam mogla da sanjam da će se ovako nešto desiti, sad kad jeste ovako ovo je bio logičan sled događaja - istakla je Kačavenda.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija i Terza su glavna tema u rijalitiju

- Ona je rekla da Milica treba da abortira to dete - dodao je Milošević.

- Ja sam rekla za sebe da bih abortirala da mi veza nije dobra, nisam rekla da ona to treba - istakla je Sofija.

- Znam da Terza, da nije ostala trudna, nikada ne bi bio sa Milicom napolju, da li je trebalo da se veri, to je njihova stvar. Kod oboje se vidi privlačnost i ja sam ta koja je videla sve to u njihovim očima - dodala je Kačavenda.

- Smatram da ovi ljudi koji ovako komentarišu, prva Kačavenda je pristrasna jer nije Milicu gotivila, ali ne radi se onda veridba i ne želi se svadba ako će sve ovako da se završi. Video je lepo žensko gde ima prođu i samo je ušao u odnos - istakla je Miona Jovanović.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija se pravdala u "Pretresu nedelje"

- Evo, sam je rekao da bi je možda napolju i oženio, tako da mu sve pada u vodu - rekao je Nenad Macanović Bebica.

- Hajde, degeneriku, Milica je prelepa devojka, ali nije zgodna, fizički nije moj tip. Sofija je fizički moj tip devojke - dodao je Terza, što je sve šokiralo.

- Ne mislim da treba da abortira, jer je Milica svakako želela to dete, ali mislim da je trebalo da sačeka bar iz griže savesti i da ne radi to transparentno. Meni je ovo odvratno i nešto najgore što je moglo da se desi - rekla je Miona.

- Što se tiče Terze i njegovog oca, nije on balavac da mu tata određuje šta će da radi sa trudnom verenicom. Ti si monstrum koji kanališ Milicu, a želiš da opereš ljubavnicu. Terza je i sam prihvatio njenu prošlost i mislim da su ovo samo njegove laži da opere Sofiju i njega. Vidimo kako sve više i više pljuje Milicu, ne znam kako ima herca da uopšte traži razgovor sa Milicom - rekao je Uroš.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš osudio Terzu

BONUS VIDEO: