UČESNICA ELITE SE GUŠILA U SUZAMA! Mateja odmah pritrčao da je teši! Haos u dvorištu Bele kuće!


IZVOR: Republika/ D. L. - 08.10.2024 | 15:15


Inače, Veliki šef je ovog utorka odlučio da iznenadi učesnike "Elite". Danas je dan zakazan za kupovinu, ali ovog puta neće moći svi da kupuju.

Foto: RTV PINK printscreen
UČESNICA ELITE SE GUŠILA U SUZAMA! Mateja odmah pritrčao da je teši! Haos u dvorištu Bele kuće!

Učesnica rijalitija Elita 8 Ena Čolić jecala je na pragu Bele kuće, a njeni bliski ljudi pokušavali su da nađu reči utehe, a poseban trud uložio je Mateja Matijević. On je odmah pričao da vidi šta se dešava, te je lepim rečim pokušao da joj promeni raspoloženje. 

- One tebi nisu crno ispod nokta. To su isfrustrirane devojke jer ih niko neće. U svakom segmentu su ljubomorne na tebe, a ti ćeš da plačeš - govorio je Mateja.

- Pogledaj kakvu ekipu imaš oko sebe - dodao je Luka.

Foto: RTV PINK printscreen

Ena Čolić

 

- Pitale su me da li ćemo zajedno da vodimo dete u školu - plakala je Ena.

Inače, Veliki šef je ovog utorka odlučio da iznenadi učesnike "Elite". Danas je dan zakazan za kupovinu, ali ovog puta neće moći svi da kupuju.

Foto: RTV PINK printscreen

Ena Čolić

 

Draga Elito, danas nećete moći svi da kupujete. U današnju kupovinu idu samo "Odabrani", ostalima je zabranjen i ulazak u novi deo. Kupuju "Odabrani" i vođa. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa Ivan Marinković.

Nije prošlo mnogo vremena i došlo je do drame. Naime, Ena Čolić je krenula da besni na Mateju Matijevića zbog toga što je počeo da je ignoriše. Ona je priznala da se plaši da će njen odlazak u kuću Odabranih poremtiti njen odnos sa Jovanom Pejićem Pejom i da se više neće družiti.

- Ja ti skrenem pažnju, ali ne vredi - rekla je Ena.

Rekao sam ti ćao - dodao je Matijević.

- Jao, Mateja - negodovala je ona.

Ajde, ne pravi za gluposti - poručio je on.

Ena je pop*dela - dodao je Mateja.

- Jer znam šta će da se desi sa Pejom i mi se više nećemo družiti. On je takav lik - govorila je Ena.

BONUS VIDEO: