SKANDALOZNA INFORMACIJA PROCURILA U ELITU! Anđela Đuričić saznala sve o AFTERIMA sa OVIM GLUMCIMA!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.10.2024 | 17:15


Anđela Đuričić saopštila sve informacije o Gastozu!

Foto: printscreen/RTV Pink
SKANDALOZNA INFORMACIJA PROCURILA U ELITU! Anđela Đuričić saznala sve o AFTERIMA sa OVIM GLUMCIMA!

Poznata rijaliti zvezda Anđela Đuričić nedavno je javno iznela svoje mišljenje o Nenadu Marinkoviću Gastozu, istaknutom učesniku rijaliti programa. U svojoj izjavi, Anđela je istakla da ne odobrava način života koji Gastoz vodi, posebno naglašavajući njegovo učešće na after žurkama.

Anđela Đuričić je istakla da je Gastozov "ludački život" na afterima glavni razlog zbog kojeg ne bi mogla da bude sa nekom osobom koja se kreće u takvim krugovima. Ova izjava je izazvala pažnju javnosti, budući da je Gastoz poznat po svojim kontroverznim nastupima i učešću na različitim događajima van rijaliti sveta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Gastoz

 

- Samo čekam taj poljubac da vidim kako se ljubiš. Ja sam mnogo teksta trošio na tebe i mnogo knjiga prelistao, ali ovo je za mene prijatan napor ako ide ka tome što ja očekujem. I da ti nisi čudna nego si jedinstvena i specifična. Kakav sam ja? -rekao je Gastoz.

- Meni si jako čudan i nesvakidašnji, nekako mi ne odaješ vajb osobe sa ovih prostora. Kao što sam ja ovde uvek bila najčudnija zato si ti meni jako čudan jer ja ne idem po tim vašim afterima - rekla je Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Gastoz Elita 8

 

- Kako ti zamišljaš jedan after? Kao hiljadu bolesti, svako sa svakim. Znaš koliko sam imao aftera gde sam naučio mnoge stvari, kad zablejiš sa nekim glumcima i muzičarima i naučiš mnoge stvari - dodao je Gastoz.

- Da, jasno mi je, ali se ne krećem prosto po tim mestima, splavovima i čudima i nije to moj fazon uopšte. Nekako ne mogu da zamislim da blejim sa tako nekim ljudima - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: