TERZA NAPUŠTA ELITU, IDE NA SUOČAVANJE: Stigao ZVANIČAN POZIV za sud, TRUDNA Milica će ga UNIŠTITI! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 08.10.2024 | 18:45


Bora Terzić sutra napušta Elitu 8!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com
TERZA NAPUŠTA ELITU, IDE NA SUOČAVANJE: Stigao ZVANIČAN POZIV za sud, TRUDNA Milica će ga UNIŠTITI! (VIDEO)

Borislav Terzić Terza je najavio da će sutra ići na suđenje sa Miljanom Kulić, zbog sukoba koji su se desili u prethodnoj sezoni rijalitija. Terza je istakao da je razlog za suđenje nasrtanje Miljane na njegovu doskorašnju trudnu verenicu Milicu Veličković, s kojom će se prvi put suočiti nakon javne prevare. On je naveo da je Miljana bacala stvari njegovoj verenici i da je pretila, te da će se sada taj slučaj rešavati na sudu.

- Tužila me je prošle godine zato što sam joj pretio, sutra idemo na suđenje. Bacala je stvari Milici, polivala je - rekao je Terza. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 


Danas je Miljana Kulić bila na lekarskom pregledu, nakon čega je otkriveno da će sutra ponovo napustiti Belu kuću. Njena majka Marija je hitno stigla u bolnicu, gde je otkrila da je trudnoća pod visokim rizikom i da postoji mogućnost da Miljana neće moći da je održi. Marija je istakla da je Miljanin život ugrožen zbog prethodnih operacija i da je cela situacija veoma teška za njih obe.

Marija Kulić je otkrila da se ni ona ne oseća dobro i da je veoma zabrinuta za ćerku. Ona je istakla da je Miljani bila nepotrebna trudnoća, ali da njena ćerka trenutno ne razmišlja jasno. Svi su zabrinuti za Miljanino zdravlje i ishod ove situacije.

 

 

- Njena je odluka, a sama će da odluči šta će uraditi. Sada smo na pregledu - rekla je, pa dodala: 

- Razgovarala je sa lekarima, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom. Mislim da neće održati trudnoću, i njen život je ugrožen zbog svih operacija koje je imala. Nakon pregleda se vraća u rijaliti. 

Marija je otkrila da se ni ona ne oseća dobro. 

- Kako mogu da budem okej pored svega što se dešava? Nije joj bila potrebna ova trudnoća, ali ona ne razmišlja. 

BONUS VIDEO: