NAGLI PREKID PROGRAMA U ELITI! Milica Dugalić napravila HAOS u Šimanovcima, svi su se IZBEZUMILI!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.10.2024 | 19:15


Milica Dugalić napravila totalni kolaps među takmičarima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAGLI PREKID PROGRAMA U ELITI! Milica Dugalić napravila HAOS u Šimanovcima, svi su se IZBEZUMILI!

U toku je uzbudljiva igra istina - izazov u rijaliti programu, gde ukućani ne prestaju da nasmejavaju naciju zanimljivim zadacima. Jedan od neobičnijih momenata bio je kada je Jovan Pejić Peja odigrao prljav ples sa ukućankom Bojanom Barbi, što je izazvalo lavinu smeha među ostalim učesnicima.

U jednom trenutku, Baki B3 postavio je pitanje Elvinu Kadriću koje je izazvalo pažnju svih prisutnih. "Sa kojom ženom bi bio ovde i koju pozu bi isprobao sa njom?" - upitao je Baki B3. Elvin je odgovorio: "Sa Sandrom bi bio ovde jer mi je prelepa devojka i jako je divna kao osoba, i svaka poza je dobra kad nekog voliš." POGLEDAJ GALERIJU


Najo je takođe postavio izazov Milici Dugalić da uradi 5 čučnjeva, nakon čega je ona zadala zadatak Jordanki da pretrči 5 krugova oko stola. Jordanka Denčić je potom postavila Peji izazov da odigra prljav ples sa "najboljom ribom", te je on izabrao Bojanu Barbi.

Međutim, atmosfera nije uvek bila tako zabavna. Naime, Najo je postavio pitanje Naju u kom je tražio da navede 5 mana o određenim ukućanima, a Najo je izneo svoje iskrene, i ponekad kontroverzne, stavove o Jordanki, Soniju i Rajačiću.

Ovi izazovi i pitanja izazvali su različite reakcije među ukućanima, od smeha do ozbiljnih konfrontacija. Ipak, ova igra istina - izazov i dalje pruža gledaocima uzbudljive trenutke i neočekivane situacije, čime osigurava visok nivo zabave i nepredvidljivosti u rijaliti programu.

BONUS VIDEO: