"To sa Sofijom nije trebalo na taj način, a Milici sam rekla šta mislim": Oglasila se Terzina majka, pa otkrila da li podržava sinovljev postupak!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.10.2024 | 20:15


Borina mama Milena razvezala jezik o snajkama.

Foto: Printscreen/Pink TV, ATA images,Shutterstock
"To sa Sofijom nije trebalo na taj način, a Milici sam rekla šta mislim": Oglasila se Terzina majka, pa otkrila da li podržava sinovljev postupak!

Nakon što je Borislav Terzić Terza pred celom nacijom prevario trudnu verenicu Milicu Veličković, koja u januaru treba da na svet donese njihovu ćerku, oglasila se njegova majka Milena, te progovorila šta misli i o jednoj i o drugoj potencijalnoj snajki Sofiji Janićijević.

Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam - rekla je za Pink.rs vidno šokirana Milena, ali ipak nije propustila da se izjasni o tome da li podržava sinovljev postupak:

Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način.

Foto: Republika

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza kad su otkrili pol deteta

Terzina mama je zatim otkrila i da li se čuje sa nesuđenom snajkom Milicom.

- Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to - priznala je Milena, te se osvrnula na Miličinu odluku da se dete ne preziva po ocu, te naglasila da je boli i sama pomisao da joj se unuče sutra ne preziva Terzić.

Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, jako mi je potresna cela situacija. Jako mi je teško da pričam o tome, niti mogu da pričam. U šoku sam zbog svega što se izdešavalo, nemam reči - zaključila je Milena.

Inače, pored prezimena, Milica je rešila devojčici da promeni i ime koje joj je već bila dala u dogovoru sa Terzom, pa će se umesto Janja najverovatnije zvati Barbara.

BONUS VIDEO: