TERZINOJ LJUBAVNICI POTREBNA LEKARSKA POMOĆ: Objavljena ŠOK FOTKA iz Elite, a PORUKA na njoj je digla veliku dramu!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.10.2024 | 23:45


Osman Karić rešio da uništi Sofiju Janićijević.

Foto: printscreen/RTV Pink
TERZINOJ LJUBAVNICI POTREBNA LEKARSKA POMOĆ: Objavljena ŠOK FOTKA iz Elite, a PORUKA na njoj je digla veliku dramu!

Osman Karić, otac poznatog učesnika rijalitija "Elita 8" Stefana Karića, postao je poznat javnosti po svom humoru i čestim šalama na račun takmičara rijalitija. Njegove duhovite izjave i česte rime o takmičarima su postale omiljene među gledaocima.

Osman Karić je svojim duhovitim komentarima i šalama osvojio simpatije gledalaca, a posebno je poznat po tome što ne bira reči ni kad je reč o članovima svoje porodice. Njegov humor je postao zaštitni znak porodice Karić, a gledaoci se uvek raduju njegovim pojavljivanjima u rijalitiju.

- Ona se smeje, zloba je greje, nije ni svesna da nacija je besna. Misli da je bitna, a pomoć lekara njoj je hitna. Voli bez emocija, to ej za nju promocija. Bez koske dajem dva koša, ova osoba je zla i loša - rimovao je Osman na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Osman Karić rimovao za Sofiju Janićijević

 


Osim što često šali na račun svojih sinova i ostalih učesnika rijalitija, Osman Karić je poznat i po svojim rafalnim rimama koje su postale zaštitni znak njegovih izlazaka pred kamere. Njegove šale su postale neizostavan deo svakog rijaliti programa, a gledaoci jedva čekaju da čuju njegove nove dosetke.

Poslednja meta Osmankog Karića postala je ljubavnica Bore Terzića, Sofija Janićijević. Osman se nije libio da iznese svoje mišljenje o njoj, ali je to učinio na svoj prepoznatljiv šaljiv način. Njegove reči su izazvale smeh kod gledalaca, ali su istovremeno pokazale da Osman ne bira reči ni kad je reč o novim učesnicima rijalitija.

Foto: Republika

Stefan Karić, Osman Karić, Sofija Janicijević

 


Osman Karić je svojom pojavom i humorom postao jedan od omiljenih likova među gledaocima rijalitija "Elita 8". Njegove šale i komentari su postali deo svakodnevnog razgovora o rijalitiju, a gledaoci jedva čekaju da čuju šta će sledeće smisliti Osman.

BONUS VIDEO: