HAOS NA KREVETU USRED NOĆI! Mima Gruji priredila ovo, nije znao šta ga je snašlo, pa se samo prepustio!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.10.2024 | 10:45


Gruja je izrazio želju da dobije novu šansu za njihovu ljubavnu vezu, ali Mimas ga je samo ispratila sa rečima: "Smešan si mi".

Foto: RTV PINK printscreen
HAOS NA KREVETU USRED NOĆI! Mima Gruji priredila ovo, nije znao šta ga je snašlo, pa se samo prepustio!

Nakon što je učesnik rijalitija Elita 8 Nikola Grujić Gruja probudio svoju bivšu devojku Milanu Mimas Šarac kako bi obavili razgovor, situacija između njih je postala napeta. Gruja je izrazio želju da dobije novu šansu za njihovu ljubavnu vezu, ali Mimas ga je samo ispratila sa rečima: "Smešan si mi". Iako Gruja nastavlja da iznosi svoja osećanja, Mimas ostaje čvrsta u svojoj odluci.

Foto: RTV PINK printscreen

Gruja i Mima Šarac

 

Dok se drama odvija između Gruje i Mime, u rijalitiju "Zadruga" još jedan emotivni sukob uzima maha. Sofija je besna zbog Terzinog patnje za Milicom, te je izjavila da je spremna da mu "vrati sve što mu je uradio". Njihova veza se suočava sa novim izazovima, a gledaoci sigurno nestrpljivo očekuju kako će se situacija razvijati.

Foto: RTV PINK printscreen

Gruja i Mima Šarac

 

- Smešan si mi - rekla je Mimas.

- Je l' si ti meni bila smešna kad si se borila za mene? Moja stvar je da li ću ja da pređem preko toga. Ja radim ono što osećam - pričao je Gruja.

- Biće ti povređen ego. Ovaj razgovor neće da vodi ka našem pomirenju - dodala je ona.

- Ti nećeš da se pomirimo? - šokirao se Gruja.

- Možda za pet meseci, otkud znam - rekla je Mimas.

- Nisam rekao da budemo zajedno, ali bar da te zagrlim. Lezi da te zagrlim, kažem ti da neće ništa da se desi - govorio je Nikola.

- Prestani da se ponižavaš - rekla je Mimas.

- Lezi da te češkam - nastavio je Grujić.

BONUS VIDEO: