TERZA NAPUSTIO "ELITU 8"! Produkcija ga po hitnom postupku IZVELA napolje, sledi žestoko SUOČAVANJE s trudnom Milicom!


IZVOR: Republika/P. R. - 09.10.2024 | 09:15


Uskoro prvi put oči u oči nakon javne prevare!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
TERZA NAPUSTIO "ELITU 8"! Produkcija ga po hitnom postupku IZVELA napolje, sledi žestoko SUOČAVANJE s trudnom Milicom!

Učesnici Miljana Kulić i Borislav Bora Terzić hihtno su napustili rijaliti "Elita 8" zbog zakazanog suđenja na kojem bi trebalo da se pojavi i Terzina trudna verenica Milica Veličković. Naime, prošle godine, Kulićeva je tužila MIlicu i Terzu zbog uvreda koji su joj uputili, što je rezultiralo sudskim procesom.

Međutim, čini se da su Bora i Miljana uspeli da poprave i izglade međusobne odnose, s obzirom na to da su u sudskoj čekaonici viđeni zagrljeni dok su čekali dolazak njegove sada već, po svemu sudeći, bivše verenice. Ovaj razvoj događaja izazvao je pažnju javnosti, budući da je trudna Milica takođe deo sudskog procesa, što dodatno komplikuje njihove odnose, s obzirom na to da se bivši par nije ni vide, ni čuo nakon javne prevare na imanju u Šimanovcima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Milica i Terza bi trebalo da se sretnu na sudu

Podsećanja radi, Borislav Terzić Terza je tokom prethodnog dana najavio da će danas ići na suđenje sa Miljanom Kulić, zbog sukoba koji su se desili u prethodnoj sezoni rijalitija. Terza je istakao da je razlog za suđenje Miljanino nasrtanje na njegovu doskorašnju trudnu verenicu Milicu Veličković, s kojom će se prvi put suočiti nakon javne prevare. On je naveo da je Miljana bacala stvari njegovoj verenici i da je pretila, te da će se sada taj slučaj rešavati na sudu.

Tužila me je prošle godine zato što sam joj pretio, sutra idemo na suđenje. Bacala je stvari Milici, polivala je - rekao je Terza. 

BONUS VIDEO: