ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar u "Eliti"! Svi primetili šta se dešava!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.10.2024 | 12:45


Jedan potez je odmah odao!

Foto: ST/P.Divac, Printscreen/Pink TV, ATA images
ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar u "Eliti"! Svi primetili šta se dešava!

Aneli Ahmić, učesnica rijalitija "Elita 8", pokazala je oduševljenje jutarnjim buđenjem uz hit Ace Pejovića. Čim je čula melodiju, Aneli se spontano popela na krevet i započela ples. Ovo nije prvi put da muzika igra značajnu ulogu u buđenju zadrugara, a Aneli nije krila oduševljenje ovom energičnom pesmom, međutim, tu je nešto drugo bilo posredi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Naime, zadrugari su se pitali da li su Aneli toliko obradovali stihovi pesme Ace Pejovića zbog njenog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša, koji je kroz sezone "Zadruge" najviše uživao u njegovim hitovima. Postavlja se pitanje da li je to bio razlog Anelinog oduševljenja ili je jednostavno i ona ljubitelj ove vrste muzike.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić

 

Podsetimo, Aneli Ahmić je u "Eliti 8" započela ljubavnu vezu sa Matejom Matijevićem, što je izazvalo različite reakcije u javnosti i među zadrugarima.Veza naravno nije dugo potrajala, ali je ostavila veliki utisak na njenu porodicu. Naime, Anelinu sestru Situ je ovaj odnos naročito zabrinuo zbog razlike u godinama između Aneli i Mateje. Sita je iznela svoj stav o ovoj vezi, ističući da Aneli ima njenu podršku, ali da ona lično smatra da taj odnos nije za rijaliti okruženje. Njihova podrška Aneli ne uključuje podršku za veze koje se razvijaju unutar rijaliti-programa.

Foto: Printscreen/Pink TV

Marko Janjušević Janjuš

 


Ove teme su samo neki od brojnih događaja koji su obeležili dešavanja u rijalitiju "Elita 8", a publika sa nestrpljenjem očekuje nastavak zbivanja.

BONUS VIDEO: