MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA U "ELITI 8"! Učesnica će morati da plati DRAKONSKU kaznu, ovo se ne toleriše! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 09.10.2024 | 13:30


Hitna odluka Velikog Šefa!

Foto: Shutterstock
MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA U "ELITI 8"! Učesnica će morati da plati DRAKONSKU kaznu, ovo se ne toleriše! (FOTO)

Sinoć je došlo do neočekivanog obrta u rijalitiju "Elite 8" kad je Silvija Patrik napustila kuću, samo dva dana nakon što je njen suprug Miloš Patrik izbačen iz takmičenja. Veliki Šef je poslao pismo ukućanima, obaveštavajući ih o diskvalifikaciji Silvije, koja će, prema ugovoru, biti kažnjena sa 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta.

Draga elito, ovim vas obaveštavamo da je Silvija Patrik diskvalifikovana. Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV Pink će je tužiti na osnovu tog ugovora - glasilo je pismo, koje je Ivan Marinković pročitao ostalim rijaliti-učesnicima. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Silvija Patrik diskvalifkovana iz "Elite 8"

Nakon napuštanja rijalitija Silvija se oglasila na Instagram profilu, objavljujući sliku na kojoj pozira sa suprugom u njihovom stanu u Beogradu. Uz sliku je napisala: "Hvala živote". Takođe, pojavio se i snimak njenog izlaska iz rijalitija, a ona je istakla da nije pobegla, već da je "izašla kao gospođa", ističući da je sloboda neprocenjiva.

Foto: printscreen/instagram

Silvija se oglasila nakon diskvalifikacije

Podsetimo, Silvija i Miloš su se predstavili pred našim kamerama pred ulazak u rijaliti. Posebnu pažnju privukle su njegove tetovaže koje su po celom telu.

- Rođen sam u Aleksincu, pre 20 godina sam se doselio u Beograd, već 10 godina živim u Beču i radim kao atu majstor - rekao je Miloš tada.

Mi smo u braku, nama ne može niko ništa, ne plašimo se toga da neko može da ugrozi naš odnos. U braku smo četiri meseca, pre braka smo tri meseca bili u vezi. Oduvek smo imali želju da uđemo u rijaliti, najviše zbog promocije. Posle rijalitija bih volela da se vratimo u Beč - rekla je Silvija za Republiku.

BONUS VIDEO: