ZOLA ULAZI U "ELITU"?! Zbog deteta spreman da uradi ovo s Miljanom! Niko ne može da veruje šta mu je u glavi!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.10.2024 | 15:45


Iza Miljanine trudnoće ću uvek da stanem, tvrdi on!

Foto: Ata images, Republika
ZOLA ULAZI U "ELITU"?! Zbog deteta spreman da uradi ovo s Miljanom! Niko ne može da veruje šta mu je u glavi!

Bivši rijaliti-učesnik Lazar Čolić Zola izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju avionske karte iz Ciriha ka Beogradu. Naime, njegov dolazak u Srbiju pokrenuo je brojne spekulacije među rijaliti-fanovima, koji su odmah počeli da nagađaju da li je Zola na putu da se pridruži aktuelnoj sezoni rijalitija "Elita 8" i napravi neviđeni preokret.

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

Čolić je u svom lajvu koji je nedavno držao rekao da bi se čak i oženio Miljanom Kulić, što su mnogi komentarisali. Među korisnicima društvenih mreža, između ostalog, povela se i polemika, kao i komentari da je Zola povukao ovaj potez nakon što je Miljana bila na korak da abortira njihovo dete, te da je odlučio da je podrži u trudnoći.

Između ostalog, pominje se da je Čolić spreman i da se oženi Kulićevom samo da održi trudnoću do kraja jer su joj lekari rekli da se radi o vrlo rizičnom drugom stanju zbog svih njenih prethodnih operacija i kiretaža koje je imala.

Foto: ATAImages

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 


- "Zbog deteta će Zola sve da uradi, pa i da se oženi Miksi, vreme je da i oni imaju zajedničko dete", "Šta su sve prošli zajedno, dete bi možda bilo kruna njihovog odnosa, samo da izgura do kraja bez komplikacija, oni su suđeni jedno drugome", "Da li ovo znači da Zolander ulazi u 'Elitu'?", "Miljana će doživeti šok, ali Marija, to jedva čekam da vidim" - bili su samo neki od komentara koji su preplavili društvene mreže.

 
Iako Zola nije zvanično potvrdio svoje učešće, mnogi veruju da je upravo rijaliti glavni razlog njegovog povratka u Srbiju, ali i Miljana Kulić, s kojom je prošao kroz brojne uspone i padove. Inače, Zola je Miljani pružio podršku, a kako je istakao, želi da mu rodi dete:


- Javio se, pružio podršku, stao iza svega, kao i uvek. Čuli se ponovo privatno uz molbu i pružio sam maksimalnu podršku i privatno. Izvinjavam se što nisam bio u mogućnosti da poletim u Šimanovce, ali nakon onih reči me apsolutno ništa više ne zanima, osim trudnoće, iza koje ću uvek da stanem, ali to je sve od mene. Pozdrav od Zolandera - napisao je on tada.

BONUS VIDEO: