ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU KARIĆA I ANĐELE: Otkriveno šta su ZAJEDNO RADILI napolju, kad Stefan progovori PUĆI ĆE BRUKA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.10.2024 | 17:45


Pašće u vodu sve što je gradila sa Gastozom!

Foto: printscreen/TVPink
ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU KARIĆA I ANĐELE: Otkriveno šta su ZAJEDNO RADILI napolju, kad Stefan progovori PUĆI ĆE BRUKA!

Iako Anđela Đuričić vreme u Beloj kući sada uglavnom provodi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, na samom početku "Elite 8" mnogima je delovalo kao da su između nje i Stefana Karića sevnule varnice odmah pri prvom susretu.

Njih dvoje su prošetali imanjem i proćaskali o stvarima napolju, ali i šta ih sve čeka unutra, a sada se oglasio Stefanov otac Osman Karić koji je progovorio o pravoj prirodi njihovog odnosa. On je već nedavno obelodanio da Stefan napolju ima devojku, koju i sam povremeno pozdravlja, ali nije krio da se i sa Anđelom ranije viđao.

- Njih dvoje su otišli zajedno na rođendan Filipa Cara, druže se, a da li su imali nešto to neka Stefan kaže - ostao je donekle zagodnetan Osman prilikom gostovanja na Red TV.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sterfan Karić i Anđela Đuričić ponekad deluju veoma prisno

Na insistiranje da potvrdi da li je njegov sin bio u vezi sa Crnogorkom, ipak nije dao potvrdan odgovor, ali nije ni negirao da je tu bilo nečeg više od prijateljstva.

- Neću ja ništa da pričam, znam da su otišli zajedno, ali se zajedno kod nas kući nisu vratili - zaključio je Osman ovu temu.

On se zatim osvrnuo na jednu od glavnih priča ove sezone, a to je preljuba Borislava Terzića Terze i naglsio da je on tu potpuno na strani trudnice Milice Veličković:

Sofija će njega da vuče za nos, ona pravi priču, pokušala je i sa Stefanom i sa Gastozom, a Terza se primio jer njemu prija to, ali moram da kažem da sam ja uz Milicu. Sofija nema granice, ona je spremna na sve da bi uspela u svojoj nameri.

BONUS VIDEO: