EVO GDE SE NALAZI SIN ANE RADULOVIĆ NAKON NJENOG RAZVODA OD MIRČETA! Svi se pitaju šta se dešava! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 09.10.2024 | 18:45


Zapanjujuće vesti iz doma voditeljke Elite.

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/mirceradulovic
EVO GDE SE NALAZI SIN ANE RADULOVIĆ NAKON NJENOG RAZVODA OD MIRČETA! Svi se pitaju šta se dešava! (FOTO)

Rijaliti "Elita 8" je već na samom startu izazvao burne reakcije javnosti, ali ništa nije moglo da pripremi gledaoce na skandal koji je nedavno potresao javnost - razvod voditeljke Ane Radulović od njenog supruga Mirčeta Radulovića.

- S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Mirče Radulović

Iako tvrde da su u korektnim odnosima, Mirče je odlučio da ukloni sa Instagrama sve zajedničke uspomene, a sada je putem pomenute društvene mreže podelio fotografiju sina, kog je, po svemu sudeći, odveo u šoping, pa zabeležio trenutak.

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Mirče Radulović

Čini se da njihov sin sada provodi vreme sa ocem, a vrlo je verovatno da Ana i Mirče ima dobru komunikaciju upravo zbog deteta.

Podsetimo, za Republiku je govorila Ivka numerolog, koja nam je otkrila da Mirče Radulović i te kako pati za Anom, što i nije toliko čudno, budući da su nakon deceniju braka doživela krah.

- Što se tiče pomirenja, nema, on jako pati za njom. To je revolt što je obrisao slike... Po njegovom numerološkom broju se vidi da njegova jedna 4 vlada u emotivnom smislu, baš pati. Ani treba sloboda, šta se dešavalo u četiri zida, to ne možemo da vidimo, ali njoj treba sloboda i bez da se uvredi, ali malo su je pojeli mediji, ona je samosvesna, ima jednu 1 i svesna je i zna da je to tako, ali je ona tako krenula i to je to - priča Ivka i nastavlja:

- Njoj stoji još uspeha i napraviće uspeh. Ona je prezgodnam, kao Barbi, lepa, zgodna, edukovana, dobra je riba. U principu, rekla sam, april ili maj sledeće godine ide iznad u poslu. Znam da i tebe zanima i sve, nove ljubavi i trudnoća. Vidi, njoj stoji jedno dete, nisam radila uporedno sa tadašnjim partnerom, u principu drugo dete joj stoji 2026.  i definitivno stoji nova ljubav. 

BONUS VIDEO: