NIŠTA OD ANĐELE I GASTOZA: Pukla im veza pre nego što su i stupili u konkretan ljubavni odnos! Postoji razlog zašto ne mogu da budu zajedno! ŠOK-PREOKRET!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.10.2024 | 20:15


Crnogorka pokazala ljubomoru i posesivnost, Gastoz se hvata za glavu!

Foto: Printskrin TV Pink
NIŠTA OD ANĐELE I GASTOZA: Pukla im veza pre nego što su i stupili u konkretan ljubavni odnos! Postoji razlog zašto ne mogu da budu zajedno! ŠOK-PREOKRET!

Učesnici "Elite 8" Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz, koji su već neko vreme na korak od ljubavne romanse, razgovarali su o potencijalnoj ljubomori u vezi.

Naime, Gastoz smatra da je Anđela veoma posesivna i da bi ga držala na lancu kada bi bili zajedno, dok ga je ona dočekala s argumentima zbog kojih se uglavnom još i dvoumi oko stupanja u neki prisniji odnos sa njim.

Ona smatra da bi mu poslužila samo kao još jedna u nizu, te da bi je u njenom odsustvu vrlo lako, a i brzo, zamenio drugom devojkom, kao što je i sam priznao da je to prethodno radio.

Zašto si toliko nesigurna u sebe - pitao je Gastoz.

- Ja znam da bi ti kad popiješ malo odma bi se prešaltao na neku drugu ili kad me ne bi bilo nekoliko dana ovde, ti si sam rekao meni da tako funkcionišeš - rekla je Anđela.

Foto: Printskrin TV Pink

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz razgovaraju o potencijalnoj vezi

- Što ti meni ne bi falila, ne bi sigurno krvario ovde, ali kad te ne vidim dva sata ti meni fališ - tvrdio je Nenad.

- Ti si sinoć sam pričao kako funkcionišeš i da nisi toliko poverljiv u nekim stvarima, ne znam zašto sada praviš dramu - podsetila ga je Anđela.

- Radiš mi o glavi ozbiljno ovde, ako ti kažem da nisam ništa radio, a ti si sedam dana na nekom drugom mestu, ti meni ne bi verovala. Ti imaš ozbiljno problema sa poverenjem - nastavio je sa hipotetičkim primerima Gastoz.

- Ja kad bih videla nešto pogrešno to bi za mene bio kraj, meni niko ne može da ubaci nešto jer sam ja svesna osoba i nikada ne bih dozvolila da mi neko pokvari vezu -zaključila je Anđela.

BONUS VIDEO: