ISKRENO, ŽIGOLO SAM, IDE MI DOBRO: Zola progovorio o babama u Švajcarskoj, pa otkrio kako planira da odgaja dete s Miljanom!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.10.2024 | 05:45


Lazar Čolić ima nameru da se vrati u inostranstvo.

Foto: youtube.com/pink.rs
ISKRENO, ŽIGOLO SAM, IDE MI DOBRO: Zola progovorio o babama u Švajcarskoj, pa otkrio kako planira da odgaja dete s Miljanom!

Nakon što se vratio iz Švajcarske Lazar Čolić Zola izrazio je želju da učestvuje u odluci o budućnosti deteta koje nosi Miljana Kulić i pokuša da je spreči da prekine trudnoću. 

Naime, on je stao čvrsto uz nju i bebu koju bi voleo da mu rodi, te priželjkuje da sa njom obavi ozbiljan ragovor pre nego bude kasno. 

Iskreno, voleo bih da popričam sa njom, da popričamo privatno, da joj kažem da nema potrebe da se brine, da neke stvari izmišlja i da treba da bude svesna da sam ja uz nju - poručio je Zola, koji je jedno vreme potpuno nestao iz javnosti, dok je ona u "Eliti 8" ostala prepuštena sama sebi.

Foto: printskrin Red Tv

Lazar Čolić Zola se vratio iz Švajcarske zbog Miljane i bebe

On je zatim iskreno progovorio o glasinama da je u Švajcarskoj razradio posao sa starijim situiranim damama koje ga navodno plaćaju za njegove usluge.

- Iskreno, žigolo sam, ide mi dobro za sada, već drugi mesec, malo bolje počeo posao da radi. Pa ne znam šta da vam kažem, ja volim da odem gore, ne samo u Švajcarsku već i u Austriju, živeo sam dve godine u Salcburgu, možda se ponovo vratim. Imam tamo mnogo drugara. Bio sam sad kod mog prijatelja Tajsona, baš nam je bilo fino i čak su ga pominjali i u rijalitiju - ispričao je Zola kroz osmeh, pa se još jednom osvrnuo na priče koje ovde o njemu kruže:

- Gde god ja da odem ljudi razvijaju raznorazne teorije i baš kad sam prvi put došao kod njega u Švajcarsku, njegova devojka koja živi sa njim ima kuče malo, Pablo se zove i ona me zamolila da ga prošetam sutradan kad je krenula na posao. Kaže: "Ako ti nije problem, molim te da ga izvedeš tu ispred", izađem ja i uslika nas tu jedna devojka, da bih ja posle čuo priču kako ja šetam kučiće babama po Švajcarskoj za pare i kako radim kao žigolo. Mislim to su neke priče koje su meni čak u nekim situacijama i simpatične. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Lazar Čolić Zola želi sa Miljanom Kulić da obavi ozbiljan razgovor

Zola je otkrio i da li bi potencirao da on i Miljana žive zajedno sa detetom koje bi mu rodila, ukoliko uspe da je ubedi da iznese trudnoću.

To su neke stvari za koje mislim da svaki roditelj treba da razmišlja pozitivno. Naravno da bi svako voleo da sve funkcioniše između nas i da bude bajno i sjajno... Ne mogu da kažem da će sve biti super, niti da sto posto nešto garantujem kad smo nas dvoje u pitanju, a normalno da bi voleo da bude sve super. U svakom slučaju, to što dete nije garancija za dobar odnos, ne znači da ona treba zbog toga da ode na kiretažu. Ja bih voleo da između nas sve funkcioniše kako treba - zaključio je Lazar Čolić u razgovoru za Pink.rs.

BONUS VIDEO: