NI ENA NI ANELI NEGO LANA IZ SPLITA: Ovako izgleda devojka o kojoj Mateja mašta u "Eliti 8", dok ove dve ZAVLAČI! Javno ponizio OBE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.10.2024 | 11:15


Nikad je nije video uživo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NI ENA NI ANELI NEGO LANA IZ SPLITA: Ovako izgleda devojka o kojoj Mateja mašta u "Eliti 8", dok ove dve ZAVLAČI! Javno ponizio OBE (FOTO)

Otkako se u "Eliti 8" pojavila bivša devojka Mateje Matijevića, Ena Čolić, on se našao između dve vatre sa njom i sa Aneli Ahmić sa kojom je pre Eninog ulaska već bio započeo romansu.

Foto: RTV PINK printscreen

Mateja Matijević između dve vatre - Ene Čolić i Aneli Ahmić

Međutim, on je sada otkrio da se u ozbiljnoj vezi ne vidi ni sa jednom od njih dve, već da ia treću devojku koju je navodno muvao i sa kojom bi želeo da ostvari neki odnos koji bi mogao da funkcioniše i napolju.

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca", nakon pitanja za Aneli i Enu, Mateja Matijević je progovorio i pokazao Lanu iz Splita sa kojom želi da bude nakon "Elite 8".

- Niti ja želim da budem sa Aneli ili sa Enom, niti smatram da je to za mene, niti smatram da je bilo koja ovde za mene, to sam rekao i na radiju, meni je Ena prenela informaciju za jednu drugu devojku spolja, ja sam razumeo da postoji mogućnost da i ona uđe ovde - započeo je Mateja svoje izlaganje, a kasnije pokazao i njenu sliku koju čuva i nosi sa sobom:

- Ovo je Lana iz Splita!

Foto: Printskrin TV Pink

Lana iz Splita je devojka o kojoj Mateja Matijević mašta

Ovo poniženje koje je priredio Ahmićki izazvalo je kod nje burnu reakciju. Ona je počela da urliče kako je Mateja više ne zanima, dok su pojedini komentarisali da Lana sa slike nije ništa bolja od nje. Za razliku od Aneli, Ena je sve vreme bila hladnokrvna, tvrdeći da ona nije ljubomorna i da čak navija za Lanu.

Na kraju je voditelj Milan Milošević napravio još veći šou, kada je licitirao da li je Aneli bolja od Lane, pa su svi cimeri digli ruke i uzviknuli da jeste, te tako izglasali nju u ovom izboru, dok je Lepi Mića dobacio da Mateja Lanu nikada nije video uživo.

BONUS VIDEO: